Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Olen lueskellut täältä sinun "ammattimaisia" mielipiteitä malleista ja heidän ammatinkuvastaan. Olen tehny mallintöitä teini-iästä saakka niin ulkomailla kuin Suomessa, ammattimallina. Haluan korjata muutaman epäkohdan sinun kommenteista kohdistuen malleihin.

Suosituimmat

Meille syntyi talvella ensimmäinen lapsi. Asumme mieheni omistamassa asunnossa. Ennen lasta kävin töissä ja olen maksanut vastikkeen, puolet sähkölaskusta, puolet autosta, puolet ruuasta yms.. Lisäksi minulla on omia menoja/laskuja mm. puhelinlasku, kuntosali..

Suosituimmat
Vierailija
Ti 15:41

Olen aivan masentunut työtilanteen vuoksi tai töiden puuttumisen vuoksi..

Olen suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon ja hyvin arvosanoin. Omalla alalla ei vain ole töitä tarjolla kuin muutaman kerran vuodessa ja hakijoita on satoja yhteen paikkaan...

Mikä ihme voi olla vikana 35-vuotiaassa, ihan ok-näköisessä naisessa, joka sanoo, ettei ole oikein koskaan seurustellut? Oman arvioni perusteella ei pitäisi jäädä ulkonäöstä kiinni. Ei ole missi, mutta perusnätti ja normaalivartaloinen. Tämä kuvien perusteella. On kouluttautunut ja työelämässä.

Suosituimmat

Suhde on siis tuore, kolmekymppisiä ollaan. Mies on muuten hyvä sängyssä, mutta voi luoja! Ei osaa yhtään hyväillä rintoja. Mulla on nyt kahdesti mennyt täysin fiilikset seksiin, koska lupsuttaa (kyllä, lupsuttaa!) rintojani kuin olisi vauva. Siis, oikeasti, miten sanoa tästä loukkaamatta?