Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Vierailija

Liian pitkään ovat modet, aukioloajat, kuvattomuus ja ilmastonmuutos meitä täällä vavat.fi:ssä kiusanneet. On aika nousta vastarintaan siskot ja siirtyä vihreämmille laitumille! Yhdessä pystymme siihen mihin yksi on kykenemätön.

Vihervasuri suvakki vajakit ovat halunneet maahan raiskaajia yms. Kun nyt kivasti raiskataan monta kertaa viikossa niin Suomeen pitäisi sallia bordellit. Suvakit voisivat jakaa vokkien vieressä persettä pientä korvausta vastaan. SPR maksaisi esim 30 euroa per laaki.

Vierailija

Onko tää muiden mielestä aika vaativa tehtävä ekaluokkalaisen kokeeseen?
(kirjainten tilalla erilaisia kuvioita)

A + A = B
1< A < 3
B - 3 > C
B - 1 = D - A

Ratkaise kuviot (eli tässäkirjaimet)
A=
B=
C=
D=

Vierailija

Seurustelen miehen kanssa kaukosuhteessa. Meillä on jonkin verran ikäeroa, eli miehellä on avioliitto jo takana ja siitä siunaantunut lapsia. 

Meillä on noin 200km välimatkaa ja näemme noin joka toinen viikonloppu, jossain tapauksissa vain kerran kuukaudessa. 

Suosituimmat

Siis katsokaa noita tavallisten ihmisten lähettämiä kämppäkuvia. Aivan järkkyä! Itse olen aina pitänyt itseäni epäsiistinä / boheemina, mutta pientä on tämä meidän talouden epäjärjestys. Onko tämä ihan tavallinen näky?

Vierailija

Listataan tähän asioita, joita olette ihmetelleet Disneyn elokuvissa.

1. Miksi niin monen kauniin, pitkän, hoikan naisen isä on pieni, pyöreä pullukka? Esim Bellen isä (Kaunotar ja Hirviö),  Jasminen isä (Aladdin), Janen isä (Tarzan)

Vierailija

Epäilty raiskaus tapahtui tänä keskiviikkona noin kello 22. Uhri ja epäilty poistuivat Tapanilan asemalla N-junasta, joka lähti Helsingin keskustasta kello 21:09. Kaksikko lähti asemalta yhtä matkaa Falkullantien suuntaan.