Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

...mitä pidempään olen ollut työttömänä. Valmistuessani ammatikoulusta soittelin onnesta soikeena alan työpaikkoihin, lähettelin sähköpostia ja kävin yllätysvisiitillä niissä paikoissa missä kuvittelin sen olevan sopivaa.

On aina ollut lihava, jo pikkulapsena.

Niin fiksu tyttö (oman tyttäreni kaveri) ja olen hänestä pitänyt kovasti. Kovasti harmittaa tämän nuoren puolesta. Se on varmasti kauhea olotila. Se on kauhea olotila, missä ikävaiheessa tahansa. Pahinta kuitenkin varmasti nyt.

Suosituimmat

Eli sukulainen jota näen ehkä kerran kahteen vuoteen loukkaantui koska en mene hänen lapsensa amiskan valmistujaisjuhlaan vaan ystäväni jonka kanssa olen päivittäin tekemisissä kolmoistutkinnon valmistumisjuhlaan. Ärsyttää hieman. Nyt minua mustamaalataan ympäri sukua kun "en välitä suvustani".

Suosituimmat
Vierailija
18.1. 20:37

Ihmettelen kyllä edelleen että miten toi ihminen jaksaa jatkaa bloggaamista, kun se ei selvästi hänelle sopiva työ ole. Tai siis itse ainakin sanoo työkseen bloggaavansa, minusta ei siltä vaikuta.

Äh. Eletään ruuhkavuosia pienten lasten kanssa. Kuivaa kautta ollut pitkään jo. Nyt itselläni hormonit alkaneet hyrräämään, vaan miehellänipä ei. Yleensä hän suostuu halutessani käsipelillä työstämään minulle orkun ja 99% hän kiihottunut ja aloittanut yhdynnän.

Vierailija
11:41

Hepatiittiyhdistelmärokotteen eka piikki otettu, kuin tarkasti toinen pitää ottaa? Suositus kuukauden päästä mut jos venyy vöhän yli, haittaako?

Vierailija
10:53

Ensimmäinen ajatus aamulla kun herään on miltä näytän tai voi ei, taas uusi päivä miettien päivän joka ikinen hetki itsessäni olevia virheitä. Itseviha on niin suurta että se on turruttanut kaikki muut tunteet pois. En nauti mistään koska en hyväksy itseäni.

Vierailija
11:17

Kaverin kolmihenkinen perhe (vanhemmat ja neljävuotias) on meillä joskus viettämässä viikonloppua. Koskaan, koskaan he eivät tuo tullessaan mitään muuta kuin ehkä karkkipussin meidän lapselle. Kuitenkin tehdään muutamakin ruoka koko porukalle.

Vierailija
11:32

Elikkä pääsen tänään lomille ja olen tällähetkellä 39 asteen kuumeessa ja sunnuntaina pitäisi aikaisin aamusta lähtä takaisin varuskuntaan ja maanantaina leirille.