Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suomi on aina jäljessä. Ja tukemassa jotain vihreitten järjettömyyksiä.
Sähköautot eivät ikinä tule olemaan toimiva ratkaisu, vetämään vertoja bensiini- ja dieseltekniikkalle.
Täällä kylmässä ja pitkien välimatkojen maassa asia täysin selvä.

Oon törmännyt monenlaisiin lyhenteisiin ja sanoihin täällä mitä en näin uutena ymmärrä.

Jos te kokeneemmat voisitte helppiä aloittelija ja listailla tähän av-slangia ja niiden merkitykset.

Suosituimmat

Itseä inhottaa katsoa niitä verkkopohjaisia häkkejä. En voi käsittää, miten jonkun mielestä eläin voi sellaisessa hyvin - itse tuskin suostuisi päivääkään asumaan moisessa.

Vierailija
Pe 10:58

Tässä saikkupäivilläni en löytänyt parempaa tekemistä niin menin lukemaan vanhoja blogeja joita ennen seurasin. En siis nykyään enään lue blogeja, joten menin kurkkaamaan blogeihin reilun vuoden tauon jälkeen.

Siis niin ettei ole oppinut vielä korkeakouluikään mennessä lukemaan? Kun meidän amk tarjoaa kuulemma lukihäiriötestit ja sitten tukea opiskeluun, jos ei osaa lukea. Miten helvetissä ala-astetasolle jämähtänyt voi edes opiskella KORKEAkoulussa? o_O

Suosituimmat

Kerrankin oltiin miehen kanssa aamuvirkkuja ja lähdettiin keskustaan, kun haluttiin nauttia aamupala oikein kahvilassa. No eihän sellossa ole mikään auki siihen aikaan! Paitsi joku ärrä. Käytiin sitten kaupasta hakemassa nisut ja mentiin kotiin partsille nauttimaan kahvimme.

Vierailija
16.5.2006

Meillä mies haluaa mennä ulos ilman minua koska haluaa olla poikaporukassa " vapaasti" tarvitsematta varoa minun loukkaantumista. Minä en ymmärrä mitä se tarkoittaa. Siis saako miehen mielestä loukata selän takana? Minusta se on yhtä paha jos loukkaa selän takana.

Suosituimmat
Vierailija
Ma 21:27

Taukkia ja Wemmua kukaan ei varmaan ole unohtanut. Mutta olen miettinyt pääni puhki, mikä oli sen miehen nimimerkki, joka asui Stadin keskustassa ja ajoi kaksipaikkaista Bemaria. Sellainen tummahiuksinen mallipoika?

Mitä ircin feimit nykyään puuhailee? Tuliko heistä koskaan mitään?