Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Olisin kiinnostunut seksistä vanhempien miesten kanssa mutten usko, että he haluaisivat kokematonta petikumppaniksi :( Siksi en ole uskaltanut lähestyä heitä. Olen vähän epävarma kropastani mutta olisin kuitenkin innokas kokeilemaan melkein mitä vain.

Vierailija

Kyllä oli naurussa pidättelemistä, kun Kempeleen fasistinatsit osoitti mieltään pakolaisia ja maahanmuuttoa vastaan, kuinka pakolaiset vie suomalaisilta työt ja rajalle pitäisi laittaa joka jannulle kovat piippuun...

osaa antaa läheisyyttä. Itse haluaisin halailla, suukotella ja pitää kädestä. Miehellä moiseen ei ole tarvetta. Tuntuu raastavalta kun en saa hellyyttä tarpeeksi. Muuten menee hyvin, viihdytään toistemme seurassa eikä juuri riidellä. Vain tämä hellyyden/halauksen puute kalvaa minua.

Yksin

Sähköposti oli lähetetty viiden jälkeen. Luin sen seitsemän jälkeen. Siinähän se oli sievästi sanottu. Se, että tämä on tässä. Ystävällisesti ja kannustaen mutta kuitenkin.

Olen 22-vuotias etelä-afrikalainen mies,ja mulla on noin 17cm (vahan yli iphone 6s plus ja sama paksu kuun PS4 ohjain kahva. Munulla oli suomalainen tyttö mutta hän aina valittaa, että se sattuu. Kysymykseni on: Mikä on keskimääräinen suomalainen peniksen koko?

Vierailija

Ei ole totta näin huono olo,2 päivää ryyppäämistä ilman harjoittelua.
Ainut positiivinen asia on että sain seksiä ja eräs erittäin kaunis nuori nainen tunki saunomaan mun kanssa, kyllä tuollaisessa 20v naisessa silmä lepää.

Vierailija

Kummallinen kokemus. Ei ollu tavallinen uni, säpsähdin hereille ja oli pelottava kokemus. Kysyin kuulumisia ja valitti jonojen olevat pitkät ja etenevän hitaasti(?) Onko muille sattunut vastaavaa, että kuolleet soittelee unissa?

Suosituimmat

2-vuotiaalle 55 e ryhmähau-vahtitorni, 2-vuotiaalle kosketin soitin 35 e, 6-vuotiaalle Legofriends-esiintymislava, tuotenumerokin mainittu, 5 veelle Transformers robotti 50 e, 11-vuotiaalle Monster high uusin nukke... vanhempi ei ilmeisesti kelpaa??? Joulupuu-keräyksen toivelistalta poimittuja.

Vierailija

Kun olin yläasteella, liikunnan numeroni oli aina 2 pykälää osaamistani huonompi aktiivisuuden puutteen takia. Ei tainnut ope tajuta, kuinka vaikeaa koulukiusatulle oli kiinnittää muiden huomiota itseensä (ja tekemiinsä virheisiin) olemalla aktiivinen.