Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Tutkija Marko Juntunen pitää Suomessakin käytyä keskustelua maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista yksinkertaistavana ja harhaanjohtavana. Hänen mukaansa syytä joidenkin Lähi-idästä tulleiden maahanmuuttajamiesten tekemiin rikoksiin on etsitty väärästä paikasta.

Suosituimmat

Pakko saada jakaa muutamia omia ärsytyksen kohteita, jotka omastakin mielestä tuntuu turhalta ja niistä aiheutuva ärsytys liian suurelta. Eli mitkä pienet ja turhat asiat ärsyttävät teitä liikaa?

Mitä tekee Keskon asiakaspalvelupäällikkö? Onko vain ns. hienomman kuuloinen titteli perus kassaesimiehelle? Onko kellään tietoa palkkauksesta, työnkuvasta yms?

Paikka olisi haussa ja tekisi mieli hakea, mutta työnkuva askarruttaa...

Suosituimmat

Siinäpä se ihan otsikossa. Miksi Pipsa on palstalla eriarvoinen, eikä hänen tekemisistään saa puhua. Esim. Mungosta löytyy satojen, tuhansien viestien ketjuja, Pipsaketjut katoavat heti, oli sisältö mitä tahansa.

Vierailija
12:14

Teini haluaisi farkut. Mistä liikkeestä kannattaisi mennä katsomaan. Poika on n. 160 cm ja tosi hoikka. Pitäsikö katsella vielä lastenosastolta senttikokoja vai löytyyköhän tuumakokoisista noin pieniä?