Uusimmat

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit merkitä keskusteluja seurattavaksi. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Olipa harmillinen uudistus. Aikaisempi ulkonäkö oli paljon parempi. Eikö sitä voisi saada takaisin? Mitä järkeä tällaisessa muutoksessa on? Vai onko niin, että tätäkin pitää uudistaa uudistamisen vuoksi ja sitten se uudistaja ei saakaan aikaan mitään hyvää?

Vierailija

Välillä tuntuu sille, että on liikaa painetta, kun lapsella menee koulussa huonosti ja yksin pitää yrittää jaksaa kasvattaa. Lapsen isä tapaa kahdesti kuussa, mutta arki ja koulupäivät on minun vastuulla. Erityisesti ahdistaa se, ettei voi puhua tästä juuri muiden kuin opettajan kanssa.

Vierailija

Kohtalaista fasettiartroosia, reilua diskusdegeneraatiota, jonkin verran päätelevyspondyloosia, lordoosi on suoristunut, reilua degeneraatiota

Suomeksi? ja onko paha ja esim leikkausta vaativaa jos on "reilua"

En siksi että hän on lasteni isän kanssa. Hän on vaan jotenkin sellainen ihminen mitä minä haluaisin olla. On mielenkiintoinen opiskelupaikka, mielenkiintoinen työ, on kaunis ja pukeutuu hyvin. Käyttäytyy hienosti ja ei esimerkiksi kiroile, en tajua miten se ees on mun exän kanssa.

Vierailija

Hallitus ?yrittää? saada Suomen talouden kuntoon: -kyllä.
Hallitus ottaa Suomeen maahanmuuttajia/tulijoita ilomielin aivan liikaa, joka tuo valtiolle suuret lisäkustannukset: - kyllä.

Vierailija

Aamulla taapero herättää. Nousen ylös, keitän puuroa ja syötän lapsen. Lapsi leikkii sisällä ruoka-aikaan asti. Sitten syödään ja päikkäreille. Täytän tiskikoneen, pyykkään, siivoan hiljaa, istun ja ihmettelen. Pian onkin välipalan aika. Sitten leikkimistä/ulkoilua.

Suosituimmat

Ikää nyt reilu 3 viikkoa ja itkee siis lähes koko ajan. Ainoa paikka missä saattaa hetken olla hiljaa on syli ja muuten koko ajan kitisee. Ei siis nuku juurikaan päikkäreitä päivisin. Öisin nukkuu noin 2-4 tunnin pätkiä.