Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Meillä kaikilla on maallinen isä, mutta kaikilla ihmisillä on myös Taivaan Isä, koska Jumala on luonut jokaisen ihmisen.

Valitettavasti osa ihmisistä ei tunnusta taivaallisen Isän olemassaoloa ja niin he elävät täysin vieraana omalle Isälleen.

Vierailija
Eilen 21:27

..mies laukeaa suuhun? Ja miltä sperma maistuu? :D Olen ottanut suihin, mutta en ole halunnut, että suuhuni tullaan :D Pelkään, että alan kakomaan/oksennan, jos se joskus tapahtuu.

Vierailija
Eilen 22:46

Penisrengas tuo lisää iloa puuhiin, mutta mies kokee että sen kanssa laukeaminen paljon hankalampaa. Muilla samaa kokemusta?

Tänään kävin taas pitkästä aikaa psykiatrin vastaanotolla, syynä mm. pitkään jatkunut masennus, jonka vuoksi olen tällä hetkellä sairauslomalla. Psykiatri oli sitä mieltä, että tämänhetkinen lääkitykseni ei ole riittävä, ja halusi lisätä minulle yhden uuden lääkkeen.

Vierailija
Eilen 23:07

Minulla on kaksi lasta. 1,5 v ja 4 kk. Itse olen aina ollut luonteeltani hieman pakkomielteinen, eli jos jäin esim. miettimään onko ovi lukossa, niin en saanut mielenrauhaa ennen kuin asia on tarkastettu.

Eilen 23:33

hei olen 15v tyttö ja kyselen sellaista ku mulla on ollu ennen kuukautisia maha kipee nii nytten ennen menkkoja se oli enemmön kipeä ja oksetti samalla mutta se auttoi yleensä kun söin tai sitten ruuan jälkeen alkanut sattumaan(vähemmän) tai sitten ei