Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Pinja91

Rekisteröidyin juuri ja se oli helppoa kuin mikä, tekaistut sähköpostit ja nimimerkit, miksi te muut ette vaivaudu? En malta lopettaa jo klo 11, ei kai rekisteröitymisestä mitään haittaakaan ole.

Yksin

Sähköposti oli lähetetty viiden jälkeen. Luin sen seitsemän jälkeen. Siinähän se oli sievästi sanottu. Se, että tämä on tässä. Ystävällisesti ja kannustaen mutta kuitenkin.

Lopetan ystävällisyyden, herrasmiesmäisyyden, kohteliaisuuden eli minun pitää muuttua täysin päinvastaiseksi ihmiseksi mitä naiset väittävät haluavan. Rupean myös agressiiviseksi ja väkivaltaiseksi.

Olipas jännä oivallus, meni aika kauan tajuta, että naisethan valehtelee.

Olen 22-vuotias etelä-afrikalainen mies,ja mulla on noin 17cm (vahan yli iphone 6s plus ja sama paksu kuun PS4 ohjain kahva. Munulla oli suomalainen tyttö mutta hän aina valittaa, että se sattuu. Kysymykseni on: Mikä on keskimääräinen suomalainen peniksen koko?

Vierailija

Tyttäreni (15v) on kovin alakuloinen jatkuvasti, nukkuu todella vähän ja on omissa oloissaan paljon. Jos kysyn onko hänellä kaikki hyvin tms, tulee vastaukseksi "mua vaan väsyttää" tai "mietin vaan yhtä koulujuttuu".

spolitical

Haluan saada mahdollisimman hyvin kansan mielipiteen esille siitä miten maan kuuluisi johtaa nykyisessä haastavassa tilanteessa. Vastatkaa lyhyesti Kyllä ta Ei ja perään mitä teitä kismittää ja rakentavasti mitä voitais tehdä siinä asiassa toisin.

Vierailija

Mulle tulee mieleen:

 

Kaikki koulutetut ovat "herroja" ja heihin ei voi luottaa

Saunakaljan ostaminen tarkoittaa alkoholiongelmaa

Fyysinen työ on ainoa oikea työ miehelle.

Paras automerkki on mersu