Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
18:46

Aikuinen, itsenäinen nuori nainen kyseessä. Joka kerta tavatessamme entistä kuihtuneempi. Syö vain hedelmiä (joskus harvoin lehtisalaattia, kurkkua ja porkkanaa) ja liikkuu niin paljon, etten voi edes ymmärtää, millä energialla. Rasvaa ei ole yhtään, näyttää aivan kaamealta.

Hoitava lääkäri ehdotti tuota vaihtoehdoksi... Diagnoosiksi se tällä kertaa sanoi traumaperäinen stressihäiriö tai joku tollanen, aiemmin oli sekamuotoinen ahdistus-ja masennustila. Sen mielestä kaikki ahdistus, itsarimietteet ym johtuu lapsuuden traumoista ja niistä olis hyvä päästä puhumaan.

Suosituimmat

Mies tuli treffeille yllään likaiset ja rikkinäiset vaatteet, muutenkin olemus oli aika räjähtänyt. :( Meni heti mielenkiinto ja lähdin kotiin. Mikä vaivaa ihmistä, joka tulee treffeille rähjäisenä ja likaisena? :( En ymmärrä.

Söin siis aivan liikaa tänään: mäkkiruokaa,sipsiä ja ainakin 5 jäätelöä.
Auttaako 10km pyörälenkki mitään enään tähän repsahdukseen vai olenko suosiolla kotona tän päivän??

Vierailija
19:03

Ei ole mainos, mutta pakko tulla kehumaan tuotetta parin kuukauden käytön jälkeen! Ihohuokoset pienentyneet, ei pattifinnejä lainkaan käytön aikana ja iho ei ole enää niin tukossa/harmaa. Toki epäpuhtauksia on edelleen, mutta yleisesti on kuin olisi eri iho!

Vierailija
19:03

Näin tänään kaupungilla aivan järkyttävän kauniin naisen. Tumma iho ja pitkät mustat hiukset. Hänellä oli pitkät sääret ja hyvin muotoja sekä upea asukokonaisuus.