Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Koirani oli vääntämässä torttua, kun yhtäkkiä kulmantakaa juoksee lapsi joka mitään kysymättä läppäisee koiraani (en tiedä oliko tarkoitus silittää vai mitä) ja koirani pelästyy ihan helvetisti. Lapsen isä käveli perässä, eikä pahoitellut mitenkään tilannetta, tai kieltänyt lastaan.

Olen harkinnut oman pyörän sähköistämistä, että voisin vähentää auton käyttöä. Maasto täällä on mäkistä ja 15kg painoinen lapsi tarakalla käy aika raskaaksi, joten pyörän käyttö on nykyään minimaalista. Teoriassa työmatkatkin voisi mennä pyörällä, matkaa on 25km.

Suosituimmat

Suomi on aina jäljessä. Ja tukemassa jotain vihreitten järjettömyyksiä.
Sähköautot eivät ikinä tule olemaan toimiva ratkaisu, vetämään vertoja bensiini- ja dieseltekniikkalle.
Täällä kylmässä ja pitkien välimatkojen maassa asia täysin selvä.

Voisitteko ystävällisesti neuvoa miestä mäessä. Olen seurustellut pari vuotta naisen kanssa ja minua on aina kiihottanut nailonit naisen päällä. Eli siis sukkahousut, stay-upit, sukkanauhaliivit jne.

Mun mielestä vähän liian pitkiä päiviä. Ja vielä peräkkäiset! :( tokaluokkalaisellekkin olivat tunkeneet kuudentunninpäivän. Tämän vuoksi on kaksi kolmentunninpäivää! Mikä järki. Ope oli itsekin päivitellyt ettei koskaan ennen ole heidän koulussaan tokaluokkalaisilla niin pitkää koulupäivää.

Suosituimmat

Ihmettelen kyllä edelleen että miten toi ihminen jaksaa jatkaa bloggaamista, kun se ei selvästi hänelle sopiva työ ole. Tai siis itse ainakin sanoo työkseen bloggaavansa, minusta ei siltä vaikuta.

Suosituimmat

Klassikko: minusta mieheni juo liikaa. Viikossa ei liiemmin ole päiviä ilman kaljaa. Useimmin menee 2-3 tölkkiä illassa ja siis 0,5l tölkkejä. Pe ja la illalla enemmän. Miten ihmeessä tämän asian voi ottaa puheeksi ilman että se menee riidaksi.