Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Kaikkea on niin vähän! Asuin ennen Oulussa, joka ei ole edes iso, mutta aina jos tännekkin kirjoitti kysymyksen esim johonkin oulussa olevaan kauppaan yms liittyen, niin vastauksia tuli hirveästi. Myös tori.fi:sta löytyi aina Oulusta hyvää tavaraa ilman postituspaskaa

Suosituimmat

Olen töissä isossa päiväkodissa. Monesti olen huomannut tämän ilmiön. Äiti tai isä tulee hakemaan lastaan, joka kieltäytyy lähtemästä. Nooh, jää sinä vielä tänne, äiti käväisee kaupassa ja tulee kohta sitten hakemaan. Aaargh!!

Suosituimmat

Kootaan ketjuun ilmeisiä niksejä, jotka ovat sinulle tai tutullesi olleet suuria oivalluksia, mutta muille ei niinkään... Inspiraation sain tiskiharja tiskikaapissa -ketjusta. Nauretaan uusavuttomuudellemme ja ehkä joku saa oikeastikin hyödyllisiä niksejä.

Suosituimmat

Mitä järkeä tapailla miehiä kun tietää, että mies haluaa tapailla vain saadakseen jossain vaiheessa seksiä? Naisena täytyisi olla kaunis, jotta miehiä kiinnostaisi tutustua vakavassa mielessä. Muilla elämän osa-alueilla ulkonäköni ei haittaa.

Suosituimmat

Tulimme huomanneeksi, että lapsemme (6 ja 4v) pitävät äidin äitiä läheisempänä isoäitinä. Esimerkiksi hänelle haluavat puhua puhelimitse kun taas isän äidille ei.

Kumpaakin isoäitiä tavataan todella harvoin pitkien etäisyyksien takia.

Vierailija
12:25

Jankutan ,jankutan samasta asiasta jankutan.
Roikun, riipun, liikaa kinuan.
Ihmiset kaikkoaa, juoksee karkuun, vaan minä se vaan en ymmärrä ja lopulta hermostun.

Johtuikohan siitä että odotin jotain uutta, erilaista formaattia, mutta oli todella suuri pettymys. Aivan tavallinen sketsiohjelma, joka yritti olla hauska, mutta ei onnistunut siinä kuin hetkittäin.

Olen vakituisessa parisuhteessa, 27-vuotias, lapsia ei ole. Käytössäni ovat nyt hieman alle kaksi vuotta olleet Cerazette-minipillerit. Ehkäisyteho on ollut ilmeisen hyvä, mutta silti hormonaalisen ehkäisyn käyttö on alkanut epäilyttää.

Jos siis asuisit kerrostalossa ja kyseessä olisi seinänaapuri:
- nuori jätkä joka bilettää kaikki viikonloput ja joskus arkisinkin
- lapsiperhe jossa kolme alle kouluikäistä villiä lasta
- vanhus joka kyttää kaikki menemisesi ja valittaa pienestäkin äänestä