Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Siinäpä se ihan otsikossa. Miksi Pipsa on palstalla eriarvoinen, eikä hänen tekemisistään saa puhua. Esim. Mungosta löytyy satojen, tuhansien viestien ketjuja, Pipsaketjut katoavat heti, oli sisältö mitä tahansa.

Suosituimmat

Onko järkeä hankkia sijoitusasuntoa yhdessä vanhempien kanssa? Asun vuokralla yhdessä lapseni kanssa, tarkoitukseni on vielä opiskella, joten omaan asuntoon en saa tarpeeksi lainaa.

Hän uhkailee heittävänsä minut pihalle kodistamme vaikka en ole kyennyt hankkimaan itselleni omaa asuntoa. Olen itsekin sitä mieltä että minun olisi korkea aika muuttaa omilleni (olen tällä hetkellä 25-vuotias) mutta se ei vaan ole Suomessa niin helppoa.

Vierailija
19:53

Mun on Avara luonto, ollut aina. Hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Nostalginenkin nykyään, kun muistelen kaikkia niitä katselukertoja lauantain saunavuoron jälkeen edesmenneen isäni kanssa.

Lähes 10 vuotta yhdessä, paras ystäväni ja ainoa jolle olen salaisuuteni kertonut. En pääse millään yli vaikka erosta aikaa jo yli vuosi! Huolehdin edelleen eksäni voinnista ja haluaisin nähdä. Olen myös katkera ja surullinen erosta ja tämä syö omia voimavarojani. Miten pääsen eteenpäin?

Nää on niin hyviä, olen nähnyt kaikki osat varmaan sata kertaa enkä koskaan kyllästy. Mites muut, kiinnostaako Poirot? Oma suosikki on kuolema Niililä ja muutkin nämä yli tunnin pituiset jaksot. Idän pikajuna- jakso taas oli täysi pettymys, sininen juna taasen loistava.