Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Tyttöni on nyt 9-vuotias eli kolmosluokkalainen. Hän kertoi minulle että kun heillä on ryhmätöitä koulussa niin usein hänen ei anneta tehdä mitään. Kun hän kysyy että saisinko minä kirjottaa tällä kertaa tai piirtää tai askarrella niin kaverit vastaa että eikun Emma tekee tuon ja Annika tuon.

Joku satunnainen täysin arvoton lähetys, niin eikös tule kirje "tää tuote on varmaan yli 20€ arvonen, lähetä meille tilausvahvistus kauppalasku maksukuitti henkilö yritystunnus selvitys lähetyksen sisällöstä blää blää blää"

Help! Hakusessa (muistaakseni) suomalainen, lyhyt sarjakuva (ehkä kuusi ruutua maks), värillinen, joka kertoi koirien "taivaasta". Siinä oli joukko eri rotuisia koiria, ja lopussa yhden niistä "oma ihminen" liittyi joukkoon, tai siis kuoli, ja näin ollen pääsivät leikkimään tms. yhdessä.

Muutaman vuoden ilman seksiä ollut ja turhautuminen on aika kova eli jotain pitäs tehdä. Baareista seksiseuraa saisin, mutta en juo enää alkoholia joten ei tule baareissa pyörittyä. Netistä en ole koskaan yrittänyt seuraa hakea.

Suosituimmat
Kysely

Olen miettinyt poliittista aktivoitumista. Ajattelin taas liittyä puolueeseen pitkästä aikaa, kristillisdemokraatteihin, koska se on lähimpänä sitä mitä minä poliittisesti oikeana pidän ja Päivi Räsänen on mielestäni Suomen paras poliitikko.

Suosituimmat

Sallikaa mun nauraa XD mikä myötähäpeä mulle tuli noista kuvista!
Eikö tää samppa ollut vartijana? Mikähän mahtaa olla nykyinen ammatti, johon tarvii oikee solmioneulaa??
Joku veikkas pankkia, mutta ei pankissakaan oikeasti tartte olla puku päällä. Siistit vaatteet riittää!