Lapsi mokasi koulussa- mieheni sanoi, että pesee kätensä kasvatusvastuusta

Vierailija

Lapsi riehui ja piti hakea kesken koulupivän- ei kuulemma  kuulu isälle  t. äiti

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Onpas harmillista. Juuri tässä tilanteessa lapsi tarvitsisi kovasti isän ohjaamista. Isällä on velvollisuutensa kasvattajana. Jos hän nyt pakoilee sitä, lapsen käytös vaan pahenee. (nähty on niin monta kertaa..)

Vierailija

Kuulin tänään bussissa kun joku opettaja puhui kollegansa kanssa Oppilas O:sta, jonka äiti oli soitettu hakemaan lapsi kotiin kesken koulupäivän, koska tämä oli riehunut ja odottanut hetkeä että voi käydä muiden kimppuun!

Äiti ei kuulemma syötä lapselle lääkkeitä (varmaan ADHD yms lapsella) sillä syyllä, että on ero vireillä miehen kanssa... 

Toivottavasti kyseessä ei ollut sinun lapsesi, ap :D

Vierailija

hauska juttu tuo viimeinen- jos lapsella on diagnoosi, niin kuule varmaan keskitytään lapseen- nukutan lapsen vieressäni jas on kotona lastenhoitajahoitaja joka arkipv apuna jne- ja kouluun ei vanhempia oteta t. ap

Vierailija

Mitä käytännössä tänään tarkoitti se, että miehesi pesi kätensä kasvatusvastuusta? Miten se konkreettisesti näkyi? Asutteko perheenä yhdessä saman katon alla?

Vierailija
Vierailija

Aika tyypillinen suomalainen mies...

Mikä tästä tekee tyypillisen miehen ja nimenomaan tyypillisen suomalaisen miehen? Haluatko avautua? Minun tuntemani suomalaiset miehet ovat loistavia isiä lapsilleen.

 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat