Kommentit (5)

lasten puolella, ei vanhemman.

hmmm.. täällä peräpohjolassa elää moni ihminen, joka oikeasti luulee isänsä tehneen itsemurhan silloin kun on itse ollut vauva. Vieraannuttamisen uhrina voin kertoa, että tilanne ei aina välttämättä ole se mitä toinen vanhempi kertoo, vaikka sitä luulee ainoaksi totuudeksi eikä sitä osaa edes epäillä. Lisäksi tuo itsemurha silloin kun lapsi on vauva ei oikein mene ymmärrykseen, että miksi ihmeessä ihminen silloin tappaisi itsensä kun on vihdoin elämässään onnellinen ja saanut pienen rakkaan lapsen josta pitää huolta. Olen törmännyt ihmisiin jotka ovat luulleet sen olevan totta, mitä toinen vanhempi on koko elämänsä ajan heille kertonut. Mutta silloin kun totuus on tullut esille aikuisiässä olevalle ihmiselle, että koko ajatus omasta isästään on sairas valhe, on todellakin tarvittu pitkää terapiaa.. En väitä mitään, voihan näin tietenkin olla, mutta painostan että monelle muullekin on tullut yllätyksenä totuus kun siihen on hiukan perehtynyt. Sairain ongelmamme ja suurin ihmiskunnan syöpä on vieraannuttajavanhempi, joka tuhoaa lapsen koko elämän ja ikävä kyllä sairaus on perinnöllinen. Ja täällä pohjoisessa sitä esiintyy aivan liikaa, kun taas joissakin maissa sairautta ei edes voida ymmärtää eikä sitä esiinny lainkaan.

Vierailija

Kiinnitin huomiota tuohon kommenttiin "vihdoin elämässään onnellinen" millä mittapuulla katsotaan ihmisen tulevan vihdoin onnelliseksi kun saa rakkaan lapsen huolehtimisen? Ehkä se isä ei osaa/halua kantaa vastuuta siitä lapsestaan ja näkee asian että elämä on pilalla! Lapseni isä uhkasi tappaa itsensä jos lapsen pitäisin. Lapsi tuli ja uhkaus jäi toteuttamatta,luotin siihen että äänekkäät ei mitään tee. Luottamus mieheen meni isänä kyllä sen mukana. Vahinkolapsia ei ole olemassa,vain varomattomia vanhempia!

Riippuu miten roikkuu

Isäni aikoinaan dippasi minua 6 vuotta nuorempaa pikkusiskoani laiturilta järveen. Pikkusisko tykkäsi ja siitä tuli tosi rohkea! Minua pelotti, no minua pelotti varmaan muutenkin aina. Käärmeet, kastemadot, laiturin alla asustelevat ravut, liukkaat jäät, rikki menevät ja sulavat järven jäät (jos joku siellä jäällä on). Minua ei kyllä dipattu, kun en suostunut siihen, enkä moneen muuhunkaan. Mutta saunoa tykkäsin ja uida. Kesäisin tosin kyllä. No mutta Suomessa on vielä kesiä ja varmasti tulee kesiä, että taas päästään uimaan!

tasa-arvoa aborttilakiin

Vierailija numero kaksi, eli toisin sanoen päätit, että ei kiinnosta miehen elämä, koska SINÄ haluat sinappitykin hoidettavaksesi? Mitä jos hän olisi tappanut itsensä? Epäilen että tuollaista narsistista psykopaattia kuten sinua ei olisi kiinnostanut. Saithan kuitenkin ihanan vauveliinisi :3. Periaatteita saa olla, mutta periaatteiden pohjalta ei saa pilata muiden elämää. Vaikka kuinka kovin olisit voimaantunut feminatsi ja se olisi sinun keho, ja se jätkä vituttais, ni mieti ennen ku teet. Vahinkolapsia todellakin on, ja niitä ei tarvitse pitää. Oisit voinut löytää miehen joka oikeasti auttaa sinua kasvattamaan lapsen, jonkun joka arvostaa sinua. Vielä kun sinussa oli jotain arvostettavaa. Itse en ainakaan voisi arvostaa naista joka on niin itsekäs, että pitää vahinkolapsen vaikka mies ei halua.

T: en pidä lapsista

Vierailija

Tiedä, sinä kreidibeibi, että sinä et pidä silloin itsestäsikän, sillä s d nim ed nom a inen lapsi asuu itsessäsi, käytöksesi, nimitt r lysikin jo sitä heijastaa. Taitaa olla oidipuskompleksi yhä päällä. Kovin kakaram s isen k s pea ajatusmaailma. Sillä pienokaisella on silti vanh e mm a t, se kusipää_pökkärikin, joka luule e naista leluksi. Mitäpä, jos vaikka hoitelisi t itsesi delariin, ettei tarvitse kadeh t ia pienten oikeuksi a elää. Sinisilmän äiti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat