Tilanneviesti

Keskustelu Vauvat ja taaperot-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Ripuli/Rotavirus pienellä vauvalla

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Kysympä täältäkin..

Huolestuneena kyselen onko kenelläkään ihan pieni vauva sairastunut ripuliin ja miten selvisitte? Millaista ripuli oli kun tuommosen pienen kakkahan on muutenkin löysää (ja saattaa kakata usein)? Meillä on isommilla lapsilla ollu mahatautia ja nyt eilen 1kk ikäinen vauva kakkasi kokoajan, joka vaipassa oli kakka ja välillä kakkasi ennen kuin ehdin vaippaa laittaa takaisin. Yöllä kakkasi syötön jälkeen kahdesti. Normaalisti kakka on ollut ihan sinapinnäköistä, tasaista " liejua" mutta eilenillalla se muuttui vetisemmäksi, vihreämmäski ja ryyhkäisemmäksi (limaakin seassa). Aloitin kyllä relatipat pari viikkoa sitten ja mietinkin voiko kakan muutos johtua niistä vai onko nyt kyse oikeasta ripulista?

Seurailen vielä tässä aamupaivän ja soittelen kyllä sitten sairaalaankin jos ei kakkausväli yhtään harvene. Mutta haluaisin kuulla kokemuksia silti, kun huolestuttaa ja hermostuttaa.

Vauva on siis rintaruokinnalla ja ikää 1kk.Kommentit (2)

Vierailija

muta meillä oli vanhemmalla lapsella myös tosi paha mahatauti ja oltiin sen kanssa sairaalassa. sieltä sanottiin että jos vauvalla, joka on 2kk on vähänkään merkkejä samasta taudista pitää lähteä sairaalaan hetimiten. sinuna ehkä soittaisin sairaalaan, kun se tauti on kuitenkin tosi rankka.

Vierailija

meillä tällähetkellä 6kk vauva rotaviruksessa jo 5dettä päivää. Kävin jo ostamassa osmosalia varalta kun ollaan vkonloppu kahden, mies ja esikoinen lähtivät reissuun. Paino ei meillä ollut paljon tippunut ja oli jo loppumaan päin kunnes tänään alkoi uudestaan vetistä kakkaa tulemaan.Noin pienestä olisin varmaan jo soittanut kun oon muutenkin niin hermoheikko kun on kyse pienen lapsen saitrastamisesta(vauvan)paranemisia teille!

Uusimmat

Suosituimmat