Kommentit (6)

Vierailija

No jo on otsaa "miehellä" arvostella vaimonsa raskausvartaloa, jonka on itse saanut aikaan. Ja mikä idea tuossa huomauttelussa sitten on. Vaimo ihan tahallaan kehittelee raskausarpia ja muuntelee huvikseen vartaloaan, niinkö? Tai ettei hän itse ole niitä muutoksia huomannut, kun niistä tarvii oikein muistutttaa? Että kun niistä tarpeeksi huomauttelee, niin vaimo jättää tekemättä uusia arpia ja korjaa entiset? Ei hyvää päivää millaisia idiootteja täällä maan päällä tallustaa :(

eihelmiäsioille

En kuuntelua moista heräsin lättyyn. Löytyyhän naisia netistä jos ei oikee kelpaa. Mies ei vaan välitä tarpeeksi tuleekohan hyvä isäkään. Opettele hei vähän vittuilemaan takasin laita vaikka masukuva faceen jossa olet puolialasti ja idlaa " saispa läheisyyttä mitä niin kaipaan". Aika pientähän tuo on mutta muista että miehethän just vittuilee. Eikö suhde teekään häntä onnelliseksi voit kysyä ja sanoa onpa harmi jos joutuu muualta läheisyyttä ja rakkautta lähteä etsimään.

Vierailija

Mies on pinnallinen, jolla on täysin väärät asiat pää prioriteetteina. Ei raskauden aiheuttamien muutosten pitäisi vaikuttaa hänen näkemykseensä vaimostaan noin mahdottoman paljon, hänen kannattaisi katsoa itseään peilistä ja miettiä mikä on oikeasti tärkeämpää, se että vaimo saa pidettyä vartalonsa hänen ihanteidensa mukaisena, vaiko se että äiti pitää omasta ja vauvansa hyvinvoinnista huolta. Miehen kannattaisi ajatella sitä tosiasiaa, että raskaus aiheuttaa muutoksia vartaloon, ei sellaisen asian pitäisi tulla minään yllätyksenä, ehkäpä hänen olisi aika herätä todellisuuteen. Negatiiviseen sävyyn noista muutoksista huomauttelu on erittäin lapsellista ja loukkaavaa.

Vierailija

Tämäkin on mitä todennäköisimmin ohimenevä vaihe, kuten raskauskin. Naisten kokemaa pettymystä vastaavissa tilanteissa vähentäisi se, jos keskustelukulttuuri sallisi myös sen sanomisen, että raskaana oleva nainen ei ole kaikkien mielestä haluttavan näköinen tai oloinen. Nythän meillä on vain se yksi totuus, "nainen kauneimmillaan".

Vierailija

No ei kai mies sille mitään voi, jos turvonnut vartalo on hänestä ruma. Niin on kyllä minustakin naisena, mutta nykyään olisi kai kaikkien teeskenneltävä, että pömppömaha on tosi ihana. Minusta se miesten kaljamahanhellimiskuvakampanja oli loistava kommentti tällaiseen.

Uusimmat

Suosituimmat