Baileys juustokakkua tekemässä eikä olekkaan tomusokeria

Vierailija

Tietäiskö joku ohjeen mihin ei tulis tomusokeria, vai onko sellaista edes?

Kommentit (14)

Joopajoo1

Valkosuklaa hyydyttää täytettä/kerrosta/moussea, toisin kuin baileys likööri. Tarvitset jotain mikä hyydyttää ja paljon, jos korvaat valkosuklaan liköörillä. Liivatetta, vaniljakreemijauhetta, vaniljakastikejauhetta yms/tms. En tiedä mihin olet tomusokeria käyttämässä, mutta hienolla sokerilla saa makeutta jos tarvetta, tai vaniljakastikejauheella saa makeutta ja se hyydyttää myös jos sille on tarvetta.

Vierailija

Millainen se alkuperäinen ohje on? Voit todennäköisesti korvata siihenkin ihan tavan sokerilla sen tomusokerin. Tai sotten tuosta toisesta jätät valkosuklaan pois ja laitat bailaysiä. Liivatteen määrää kannattaa sitten miettiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat