Emilian blogi

Jannamaria

Olen seuraillut Mutsis on -blogia satunnaisesti ja nyt lueskelin taas monen kuukauden tauon jälkeen. Miten yhdellä ihmisellä voi olla niin paljon sairauksia? :( tuntuu kuin hän olisi jo fyysisesti 40-50v tasolla? Onkohan kuinka paljon kaikesta henkistä pahoinvointia? Tuli itselle vain paha olo lukea, on niin suloiset lapset mutta äiti niin poikki. Olen siitä miehestä saanut aina vähän sellaisen 'hällä väliä' -kuvan, onkohan sielläkään kaikki kunnossa:( iloinen perheblogi muuttunut valitukseksi ja sairauksiksi... Emilia voisi mielestäni kirjoittaa siitä, että kannattaisi tehdä lapset kun tuntee itsensä paremmin. Uskon että hän olisi onnellisempi jos olisi ensin aikuistunut jne, ennen lapsia. Ei ollut mielestäni kypsä perhe-elämään, ymmärtääköhän itse?

Kommentit (13)

Vierailija

Joo, aina sillä tuntuu olevan jotain. Ei ole normaalia että nuorella naisella on noin paljon kaikkia vaivoja. Henkinen uupuminen laskee vastustuskykyä joten en epäilisi jos tässä olisi jotain sellaista taustalla. Tuntuu että blogi on nykyään vain pakkopullaa, joten pitäisikö se vain lopettaa ja säästää siihenkin menevä energia johonkin hyödyllisempään?

Vierailija

Eikä ne sairaudet pelkästään vaan asioiden liioittelu ja vääristely, jotta saadaan jotain ihme dramatiikkaa aikaan ja kaikesta vaikeampaa kuin se oikeasti onkaan.

Vierailija

Onhan Emilia kertonut olevansa masentunut. harvinaisen paljon paskaa yhden ihmisen niskaan sattunut kun kokoajan itsellään jotain ja lapsetkin sairastaa :( mut aika asiatonta täällä ruotia osallistuuko mies yms. ..

Vierailija

Tuntuu että hänellä on luulosairauttaja on yliherkkä kaikelle. Siitä osa ongelmista juontaa juurensa mielestäni. Ei tietenkään kaikki välttämättä.

aloittaja...

Mutta kai masennus ym jostain johtuu? Epävakaa persoonallisuus tai jotain. Ja siis siksi mietin onkohan mies mukana kun Emilia sanonut etteivät ole sellainen tyypillinen 'rakastan sua' pariskunta vaan mies pelaa änäriä ja elää omaa elämäänsä ellei toinen käske tekemään. Olisiko se vain syy myös väsymykseen? Jos on tunne että on vastuussa kaikesta. Paha tilanne elämässä kun tulot on kiinni siinä mistä tulee paha olo.. :/ mietin miten lapset mahtaa kärsiä kaikesta.. Kun alkavat pian muistamaan asioita, että äiti oli aina väsynyt.

gabrielaaa

Niin saisiko sillä pidettyä lukijoita kun liioittelee? Ihmisiä kiinnostaa sairaudet ym ja toisen ongelmat aina. Jos oli vähemmän lukijoita kun kaikki oli hyvin? Mut olettaen et kaikki on totta, niin tulee blogista nykyään vaan paha mieli.. Mahtaako jaksaa ikinä käydä kouluja ja lukea edes ammattia? Osa varmaan lapsellisuudesta johtuu kun ei ole tosiaan lukion jälkeen tehnyt mitään.. On siis ihan kouluttamaton. Kai jokainen osaa puskea lapsia maailmaan, Emilialle sekin tuntuu olevan raskasta.

Vierailija

Blogi on mennyt kyllä jotenkin niin ankeaksi, postaukset toistaa jo töysin itseään, selittelyjä, turhanpäiväisiä yhteistyöpostauksua, lisää selittelyä ja valittelua, ja joku pikainen postaus tyttärestä pelaamassa tabletilla. Oli monipuolinen ja kiva, räväköitäkin mielipidekirjoituksia ja kannanottoja, mutta nyt kyllä aletaan olla aika lähellä pistettä, jossa blogi kannattaisi pistää telakalle ja hankkia joku muu ammatti, rauhoittaa elämä. Paine kirjoittamisesta ei tee nyt varmastikaan hyvää, kun muutenkin sairastaa, ja toisaalta on vaikea uskoa, että kaikki mitä kirjoittaa, on ihan todellista enää. Pienistäkin, täysin normaaleista ja elämään kuuluvista vastoinkäymisistä mennään täysin kanveesiin ja maailma romahtaa?

Toivon kaikkea hyvää ko. Bloggaajalle, ikävää toki näin "selän takana" spekuloida, mutta blogihan on nykyisin täysin vuorovaikutukseton, kun kommentointi on ensiksikin voimakkaasti sensuroitu, ja toiseksikin kommentteihin ei ole vastattu enää aikoihin. Bloggaamiseen ei mielestäni riitä, että suoltaa sisältöä blogiin (josta tällä hetkellä jättimäinen osuus yhteistyö-diipadaapaa) mutta yksi tärkeimmistä, eli vuitovaikutus lukijoitten kanssa, puuttuu täysin.

Vierailija

Minusta on vähän huvittavaa, että kärkevästi ja ajoittain suorastaan provosoivasti kirjoittava bloggaaja ulkoisti kommenttien lukemisen ja sensuroimisen kun ei kestänyt ns. ottaa vastaan samaa mitä itse antoi, eli provosoi kyllä muita, mutta hänelle ei sitten saa edes vastata mitään samalla mitalla, tai puolustaa omia mielipiteitään koska hän ei halua ollenkaan negatiivista palautetta.

Vierailija

Mäkin ihan vilpittömästi toivoisin, että Emilia laittaisi bloginsa kiinni, hoitaisi masennuksensa (josta varmaan aika moni muu fyysinen ja psyykkinen oirekin johtuu) ja hakisi opiskelemaan. Nyt jos joskus on se piste, jossa kannattaisi tajuta, ettei tuolla blogilla makseta asuntolainoja enää kovinkaan kauaa. Ja siis ihan ylipäätään, uskon että Emiliankin olo voisi parantua, jos kävisi koulussa tai töissä, eikä istuisi kaikkia päiviä kotona...

Heinix

Varmasti juu suuri osa pahasta olosta johtuu kun on liikaa aikaa vaan olla, eikä tulevaisuuden suunnitelmia muuta kuin kirjottaa ihmisille omasta pahasta olosta. Ja pitää keksimällä keksiä mistä puhuisi kun ei ole mitään.. Kai kuka tahansa masentuu jos on vaan kotona ja tienaa niin vähän että joutuu laskemaan menoja jatkuvasti..:( ja ei blogiin voi enää kirjottaa mitään kun ei neidille saa kertoa mielipiteitään. Saanut kerran jonkun 'uhkailuviestin' niin hirveä haloo.. Olisi sanonut että senkun uhkailette! Ei haittaa häntä. Jollain on tosi paha olla jos uhkailee. Joskus Emilia kirjoitti ettei mikään haittaa häntä.. Nyt on masentunut. Miksi pitää valehdella? Ei olisi sanonut mitään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat