Voiko ruokakermaa pakastaa???

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Koto Suomessa olen pakastunut ainakin kuohukermaa, mut nyt mietin et täällä Englannissa kaikissa kermoissa lukee don`t freeze, on 9% rasvaa tuossa ruokakermassa. Päivä kermoista menee tosi nopeaan ja nyt en keksi niille just käyttöä ja mietin et voisikohan ne kuitenkin pakastaa vai meneekö jotenkin pilalle??Onko ketän joka tietäisi??

Kommentit (2)

Vierailija

pakastan ruokakermat & tuorejuustojen loput, ym. maitotuotteet, kuten kermaviilin, vaikka ostan kevyttuotteita. Ne voi aina käyttää leivontaan (taikinoihin, pannariin) ja kiusauksiin, kastikkeisiin makua antamaan. Pakastan myös tutelin ja nan-purkkien loput, tekaisen niistä sitten joskus pannaria ja hyvältä maistuu. Rakenne muuttuu hieman, mutta sehän ei ruoanlaitossa haittaa.

Vierailija


Pakasta kerma jääpalapussiin suppiloa apuna käyttäen.



Helppo laittaa vaan pari palaa kastikkeen joukkoon, ei tarvitse koittaa vuolla mistään isosta kermaköntistä vain osaa kermasta sinne kastikeseen =)

Uusimmat

Suosituimmat