Keskustelualueen säännöt

Voiko ruokakermaa pakastaa???

Koto Suomessa olen pakastunut ainakin kuohukermaa, mut nyt mietin et täällä Englannissa kaikissa kermoissa lukee don`t freeze, on 9% rasvaa tuossa ruokakermassa. Päivä kermoista menee tosi nopeaan ja nyt en keksi niille just käyttöä ja mietin et voisikohan ne kuitenkin pakastaa vai meneekö jotenkin pilalle??Onko ketän joka tietäisi??

[quote author="hyrre77" time="13.02.2006 klo 15:47"]

Koto Suomessa olen pakastunut ainakin kuohukermaa, mut nyt mietin et täällä Englannissa kaikissa kermoissa lukee don`t freeze, on 9% rasvaa tuossa ruokakermassa. Päivä kermoista menee tosi nopeaan ja nyt en keksi niille just käyttöä ja mietin et voisikohan ne kuitenkin pakastaa vai meneekö jotenkin pilalle??Onko ketän joka tietäisi??

[/quote]
0 0
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö

Voi,

pakastan ruokakermat & tuorejuustojen loput, ym. maitotuotteet, kuten kermaviilin, vaikka ostan kevyttuotteita. Ne voi aina käyttää leivontaan (taikinoihin, pannariin) ja kiusauksiin, kastikkeisiin makua antamaan. Pakastan myös tutelin ja nan-purkkien loput, tekaisen niistä sitten joskus pannaria ja hyvältä maistuu. Rakenne muuttuu hieman, mutta sehän ei ruoanlaitossa haittaa.

[quote author="elni" time="13.02.2006 klo 16:35"]

pakastan ruokakermat & tuorejuustojen loput, ym. maitotuotteet, kuten kermaviilin, vaikka ostan kevyttuotteita. Ne voi aina käyttää leivontaan (taikinoihin, pannariin) ja kiusauksiin, kastikkeisiin makua antamaan. Pakastan myös tutelin ja nan-purkkien loput, tekaisen niistä sitten joskus pannaria ja hyvältä maistuu. Rakenne muuttuu hieman, mutta sehän ei ruoanlaitossa haittaa.

[/quote]
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
0 0

Kerman pakastusvinkki:


Pakasta kerma jääpalapussiin suppiloa apuna käyttäen.

Helppo laittaa vaan pari palaa kastikkeen joukkoon, ei tarvitse koittaa vuolla mistään isosta kermaköntistä vain osaa kermasta sinne kastikeseen =)

[quote author="-Maalaisäiti-" time="13.02.2006 klo 16:42"]


Pakasta kerma jääpalapussiin suppiloa apuna käyttäen.

Helppo laittaa vaan pari palaa kastikkeen joukkoon, ei tarvitse koittaa vuolla mistään isosta kermaköntistä vain osaa kermasta sinne kastikeseen =)

[/quote]
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
0 0
Äidit ja isät

Keskusteluun voivat osallistua vain rekisteröityneet käyttäjät.