Miksi etsitte parisuhteita?

Vierailija

Onko mulla joku isokin vika korvien välissä, kun en oikeastaan koskaan ole tuntenut mitään suurta tarvetta saada olla jonkun kanssa?
Olen ollut naimisissakin, mutta se oli lähinnä välttämätön paha koska pidin aviomiehestäni hyvin paljon.

En siis halua olla parisuhteessa, mutta jos pidän jostakusta erittäin paljon niin olen toisinaan sellaiseen ajautunut. Nyt olen ollut 4 vuotta yksin (lasten kanssa), ja ihmiset alkaa selvästi olla jotenkin huolissaan kun ei ole treffejä eikä mitään sutinoita. Enkä mä ole mitään etsinytkään. Mikä mua vaivaa? Mitä mä sanon niille ihmettelijöille?

Kommentit (6)

Vierailija

Niin kun en vaan vieläkään oikein tajua. Jos etsii vaikka treffipalstalta "jotain", niin onko se tosiaan niin tärkeä se parisuhde että pitää tuhansien joukosta etsimällä etsiä ja nähdä valtavasti vaivaa?

Eli siis se itse suhde on tavallaan tärkeämpi kuin se ihminen. Kun mun mielestä se menee toisin päin. Ja haluaisin ymmärtää...

Vierailija

Olen eronnut pitkästä suhteesta. Kaipaan juttuseuraa samanhenkisestä miehestä, harrstuskaveria ja tietysti seksiä. En halua enää yhteistä kotia tai mitään liittoa. Luottamus kuitenkin oltava kunnossa.

Uusimmat

Suosituimmat