Palju kylpeminen työkavereiden kanssa

Aviossa_N

Suotavaa vai ei...eli pelkkä jess tai nöy riittää.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

No ei kyllä tullu mieleenkään ettei olis sopivaa.. Entäs jos työpaikalla on vain samaa sukupuolta olevia (ja kyseessä on hetero)? Ehdottomasti siis ookoo.

Vierailija

Jonkun ison pomon tai sellaisen jonka kanssa vaan tervehditään kanssa voisi olla outoa..samalla osastolla olevien "rivityöntekijöiden", jotka lasken kaveriksi kanssa mukavaa ajanvietettä.

Vierailija

Nöy. Ällöttää ajatus lillua samassa ammeessa muiden ihmisten kanssa. Eivät kuitenkaan ole pesseet itseään kunnolla tai jos ovatkin, hikoilevat siihen (suht pienen) altaan lämpimään veteen ja erittävät ihorasvaa ja ties mitä muuta.

Vierailija

Itse kävin juuri työkavereiden kanssa kylpylässä. Ihan on miehiä ja naisia työporukassa. Samassa porealtaassa istuskeltiin. En tiedä miten tuo eroaisi paljusta.

Vierailija

Minä ja mies usein sekasaunotaan isomman harrastusporukan kanssa ja käydään myös paljussa. Kaikki alasti. Ja mies on vissiin työporukallakin sekasaunonut.

Come on, alastomuus on ihan luonnollinen asia. Ei saunominen ja paljussa käyminen ole pettämistä.

Vierailija

Ei ikinä. Inhoan muutenkin tuota Suomeen rantautunutta paljuttelua. Tungetaan enemmän tai vähemmän kännisiä ihmisiä juhlissa pieneen pyttyyn. Siitä pitäisi sitten nauttia, kun toisten hiet ja hajuvedet ja meikkivoiteet lilluu siinä, ja valkoista ihraa tunkee joka puolelta. Hyi hyi. En kyllä tykkää edes saunomisesta muiden kuin korkeintaan oman puolison kanssa. En halua nähdä vieraiden arpia ja finnejä ja makkaroita ja karvoja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat