Tarvitsen lainaa 2000€ lainojen yhdistämiseen. Mistä ?

Vierailija

Olen työttömänä yrittänyt saada pankista ja netistä täyttänyt vaikka kuinka monen kulutusluottoyhtiön lomakkeita, turhaan.
Ei myönnetä lainaa, Kuitenkin nyt minulla alkaisi työt ja olisi ihanaa jos mitenkään saisin jostain sen 2000€ ennen kuin menetän luottotietoni koska yksinkertaisesti laskuja ja perintäkirjeita on niin helvetisi, että tulen hulluksi kun en voi niitä maksaa ja eläminen on stressaavaa. Tätä on kestänyt jo monta kuukautta ja jos vain saisin suuremman lainan jota maksaisin sen 100-200€ kuussa, niin selviäisin hienosti.
Kukaan ei vain myönnä minulle. Vielä ei ole luottotiedot menneet mutta maksuhäiriömerkintä kai on kun en ole pystyny maksamaan laskujani ajallaan.
Tekisi mieli vaan lyödä päätä seinään ja itkeä. Niin kauheaa on olla veloissa eikä mene kauaa, että menetän luottotietoni jos en mistään lainaa saa. Perheenjäsenet eivät suostu lainan takaajaksikaan koska itse olen soppani keittänyt.
Onko mitään ideoita, neuvoja? Jokin sivusto josta voisin saada tuon lainan?
Epätoivo on iskenyt.

Kommentit (8)

Vierailija

Oletko käynyt omassa pankissasi oikein juttusilla, vai vain netistä täytellyt lainahakemuksia? Kannattaa varata aika ja selittää tilanne, ehkäpä voisivat jotenkin joustaa? 

Kannattaa myös sopia laskuttajien ja perintäfirmojen kanssa maksuista, he voivat hyvinkin joustaa ja heidän kanssa voi tehdä maksusuunnitelman. 

Oletko tutustunut vertaislainoihin (esim. Fixura?), olisiko sieltä mahdollista saada helpommin?

Voitko pantata tai myydä jotain arvokasta? Ihminen tulee toimeen aika vähällä ja esim. kodinkoneista tai huonekaluista voisi saada sellaisia summia, että niillä on jotain merkitystä. Uudet voisi sitten tilanteen salliessa hankkia kirppiksiltä tai kierrätyskeskuksesta.  

Vierailija

Ainakin osa kunnista voi myöntää sosiaalista luottoa. Kannattaa googlettaa, omakohtaista kokemusta asiasta ei ole. Tarkoitettu esim luottokierteen katkaisuun, vaatimuksena käsittääkseni tasaiset tulot mutta nehän sulla olisi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tiedättekö miten helpolla esimerkiksi Helsingistä voisi saada tuota sosiaalista luottoa? 

ap

No kysy sossusta, äläkä täältä. Just ton avuttomuutesi takia oot varmaan velkaantunutkin.

Vierailija

mitäpä jos menet velkaneuvojalle, otat yhteyttä velkojiin ja sovit maksusuunnitelmat heidän kanssaan.  ei kaikkea kanneta valmiina tarjottimella naaman eteen. sovi pankkiin tapaaminen ja kerro että olet töissä ja säännölliset tulot joten saisitko lainan.

Vierailija

Itse sain pankista vastaavassa tilanteessa. Olin heidän laskurillaan laskenut minkä kokoinen kk-erä tulisi summalle (paljon pienempi) jonka heiltä tarvitsisin ja paperilla näytin kuinka paljon maksoin nyt noita erillisiä lainoja. Siis tein laskelman jonka näytin. Maksuhäiriömerkintä voi kyllä olla ongelma. Soita velkaneuvontaan, ja älä ota ainakaan mitään vippiä tai postimyyntilainaa enää epätoivoissasi! Velan määrä ei saa enää isontua ja sitä se tekee jos et saa vippeihin yms nähden edullista "tavan" lainaa. Huolehdi koko ajan että maksat vuokran, vuokrarästeistä joutuu isoihin ongelmiin. Oletko tehnyt maksusopimuksia velkojien kanssa? Kaikki ihan minimissä? Voisiko johonkin saada maksuaikaa kunnes saat palkkaa? Takuusäätiö on myös taho josta saa yhdistelylainaa mutta on pitkä prosessi. Tärkeintä on että et velkaannu nyt lisää. Lue velkaneuvonnan nettisivuilta yleisiä ohjeita mitä velka tilanteessa tehdä!

Uusimmat

Suosituimmat