Uino muuttunut järkyttävän paljon

Vierailija

Olen pitkästä aikaa seuraillut Uinon blogia ja onpa tyttö muuttunut! Hän ei ole koskaan vaikuttanut kovin syvälliseltä ihmiseltä, mutta nyt on kyllä erittäin pinnallista ja turhamaista meininkiä. Ulkonäkökin on muuttunut niin epäluonnolliseksi ja feikiksi, etten ollut tunnistaa. On überblondia pidennystä, kamalasti pakkelia, huulitäytettä ja feikkinenäkorua (katsokaa uusin video blogissa). Uino käyttäytyykin kuin 15-vuotias pissis. Onko tällä uudella parhaalla kaverilla huono vaikutus Uinoon vai mistä nyt tuulee? Ilmeisesti Uino on aktiivinen myös Snapchatin ja Periscopen puolella. Periscope ei ole mulle kovin tuttu ja Snapchattikin hyvin heikosti... Mutta kellä on aikaa ja kiinnostusta kuvata ja videoida noihin turhuuksia pitkin päivää?

Kommentit (3)

Vierailija

On ymmärtänyt, että vanhat lukijat katoaa ajan saatossa ja ottanut kohderyhmäkseen instagramin kommenteista päätellen n. 12-vuotiaat.

Vierailija

Veikkaan, että vanhat lukijat on kaikonneet ja nyt on pakko tuotteistaa ittensä tollaseen 13-vuotiaille sopivaan tyyliin. Jos kattoo vaikka instagramissa Uinolle kommentoineita, niin nehän on kaikki jotain 12-13-vuotiaita. Ja onhan Uino aina ollut vähän ikäistänsä lapsekkaampi.

Muilla samoihin aikoihin alottaneilla ja saman ikäluokan bloggaajilla ei oo tätä ilmiötä, mikä on aika jännä. Uinon elämä ja jutut tuntuu olevan jotenkin vuodesta toiseen ihan tismalleen samanlaista, joten ehkä toi kuvio toimiikin. :D Vähän kyl on mysteeri, et miten joku 92-syntynyt jaksaa vastailla iänikuisiin 12-vuotiaiden hehkutuksiin jostain Starbucks-mukeista...

Uusimmat

Suosituimmat