Oletteko lahjoittaneet vähävaraisille?

Vierailija

Oletteko lahjoittaneet vähävaraisten perheiden lapsille joululahjoja tänä vuonna? Jos olette, niin mitä?

Kommentit (14)

Vierailija

En. Osa heistä saattaa olla rasistisia joten pärjätköön omiensa tuella. Eikös isänmaalliset aina tue omiaan kaikilla keräyksillä ja avulla?

Vierailija

Sehän on suomalaiselle suorastaan jouluperinne ja puolittainen velvollisuus; ei mitään, ei edes  joulumieltä saa tai niihin tiloihin pääse, jos mitään ei keneltäkään liikene! Mikä onkaan mukavampaa kuin tieto ja tunne siitä, että joku vähävarainen perhe aidosti iloitsee saamastaan joulupaketista ja muistamisesta!

Vierailija

Vain omalle lapselleni. Hänen perhettään olen avustanut,

Tuntemattomille ei kiitos. Kerran lankesin avustamaan ja se ei päättynyt mallikkaasti.

Vierailija

En, koska pelkään mahdollistavani alkoholin väärinkäyttöä. Vähävaraiset säästävät joululahja rahat viinaan, kun saavat lahjat keräyksestä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Oletteko lahjoittaneet vähävaraisten perheiden lapsille joululahjoja tänä vuonna? Jos olette, niin mitä?

Kyllä joka vuosi lahjoitan Pelastusarmeijalle. Neulon sukkia ja lapasia. Ovat olleet mielissään niistä joka vuosi. Sekä lahjoitamme lelut joilla ei kukaan enää leiki ja ovat kuin uusia. Samoin kaikki pieneksi jääneet vaatteet jotka ovat ehjiä eikä kuluneita tai tahraisia.

Vierailija

Ennen annoin säännöllisesti Punaiselle ristille. Mutta lopetin kun näin telkkarissa että niitä rajoja käytetään siihen että narkin välittäjät saa tavata lapsiaan vankilassa.

Enkä aio antaa enään senttiäkään. En hyväksy sitä että he jakavat kuolemaa toisten lapsille ja sitten heidän pitäisi saada tavata lapsiaan. 

Vierailija

Laitoin tutun perhetyöntekijän kautta paketteja parille vähävaraiselle lapselle. Tiedän, että menevät oikeaan osoitteeseen. Vaitiolovelvollisuus ei rikkoudu, asuvat ihan muualla, enkä tiedä lapsista kuin sukupuolen ja summittaisen iän. Laitoin Legoja ja askartelutarvikkeita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat