Tyttöystäväni suusta: "exän kanssa ei koskaan harrastettu anaalia, koska hänellä oli niin iso"

Vierailija

Ja hän kehtaa vielä väittää, että tarkoitti tuon hyvänä asiana/kehuna, koska harrastamme usein anaalia ja hän pitää siitä paljon. Haluaisin vain kysyä, että mitä helvettiä liikkuu naisten päässä, kun luulette voivanne noin vain haukkua miehen penistä? Täytyy myötnää, että menetin malttini ja läpsäisin häntä poskelle (en mitenkään kovaa), mutta kun puhuu noin törkeästi kumppanistaan, niin se on kyllä osittain myös ansaittua. Nyt itkeä nyyhkyttää vessassa eikä suostu puhumaan, ihan kuin hän olisi tässä se uhri taas..

M25

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Lol penis voi olla myös liian iso eikä se silloin ole enää nautinnollista naiselle. Tuohan on kehu, että sinulla on juuri sopiva kalu tyydyttämään hänet ja sinä vitun pälli menet lyömään sitä. Toivottavasti jättää sinut.
T. M21

Vierailija

Tyttöhän on ihan tyhmä! Taitaa olla etelä-suomesta, ei aivan pääkaupungista mutta pääkaupunki seudulta? Siellä asuvilla ei ole minkäänlaista tilannetajua, eivätkä ole koskaan kuulleet hienovaraisuudesta.

Vierailija

Mulle kerran joku lohdutuksena sanoi ettei ollut exäänsä paljon mitään tunteita, että se oli vaan tosi hyvä pano.

Vierailija

Täähän on win-win -tilanne ja ap äityy väkivaltaiseksi. Miehen pienuus kääntyikin eduksi ja molempien pitäisi näin olla tyytyväinen. Muuten joutuisit, ap, kompensoimaan ihan paljon työläämmin puutettasi. 

Vierailija

Mä uskoin tän jo aluksi, koska mun exällä oli niin iso, ettei voitu harrastaa anaaliseksiä ihan siksi, että mua sattui liikaa. Harmitti molempia. Mutta toi läpsäsy meni liian pitkälle. Harjotusta provoihin poika, kyllä se siitä :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat