Miksi eräs tietty mies alkaa puhua todella kovalla äänellä kun yksi tietty nainen tulee paikalle?

Vierailija

?

Kommentit (12)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Se tietää, että ko. naisella on alentunut kuulo aikaisemmassa työpaikassa koetun melurasituksen vuoksi.

Niin ja unohtui mainita, että vaikka he eivät ole keskenään läheisissä väleissä, niin mies sai tietää tämän siksi, että nainen huonokuuloisena puhui ystävättärelleen puhelimessa niin kovaan ääneen, että vahingossa tuli kuulleeksi. Tämän vuoksi mies ei myöskään uskalla kertoa asiasta muille naisen kanssa tekemisissä oleville, koska pelkää saavansa uteliaan kyylän leiman otsaan.

Vierailija

Naisella on huono kuulo ja mies tietää sen... tai sitten mies vain luulee että naisella on huonokuulo... tai nainen on joskus todennut että kovaääniset miehet ovat miehekkäitä tms. Keksi itse lisää.

Vierailija

Nainen on syönyt niin paljon Vicks Blueta, että pelkkä hänen hengittäminen ilmaan on niin voimakkaasti raikastavaa, että miehen hengitys helpottuu ja hän huomaamattaan alkaa puhua kovempaan ääneen :/

Vierailija

Se yrittää osottaa auktoriteettiaan ja nostaa asemaansa työyhteisössä ehkä huomaamattaan, koska on tietysti ihastunut ko. muijaan. Nää on aika alitajusia juttuja, mutta miehet yrittää esittää sitä "alfaurosta", koska naiset viehättyy usein tietynlaisesta auktoriteettiasemasta yhteisössä. 

t. M20

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat