Noloin pierusi ja missä?

Vierailija

Itse nousin erään kundin vierestä aamulla istumaan niin tuli pimpsapueru. En pääse tästä NEVER yli :(

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

En ole pieraissut missään nolosti niin, että se olisi jäänyt mieleen. Toki iso pieruvariaatio pitkässä suhteessa, mutta pahinkin on vain toista ällöttänyt ja minua naurattanut. Pieru on kiva asia!

Vierailija

Nauvottelutilanteessa, oli tarkoitus päästää hiljainen salapieru, mutta se paukahtikin kovaa juuri, kun keskustelu oli hetkeksi hiljentynyt. Siirryin normaalisti seuraaviin asioihin. Vaikka jotkut siellä naureskelivatkin, pysyin itse coolina.

Kyllä jälkeenpäin hävetti.

- N.42v

Vierailija

Nukuin yhden miehen kanssa ja heräsin aamulla siihen, että pieraisin hänen reittään vasten. Se varmaan kuuli ja tunsi pörinät mutta esitti nukkuvaa! Toivon todella, että nukkui oikeasti :(

Vierailija

Hierojalla, ja oli vain sermi välissä ns. Ostoskeskukseen.... Sanottakoon että olin puoliunessa ja heräsin siihen... ei hävettäny ei...

Vierailija

Kaupan kassajonossa, kun kädestäni tippui sisu-rasia lattialle ja kumarruin sitä nostamaan. Piti senkin pierun päästä vielä niin valtavan äänekkäästi.

Vierailija

Olen kova piereskelemään ja oikein nautin saunassa lauteilla paukuttelusta. Viime viikolla uimahallin saunassa jotenkin unohdin, että olen siellä uimahallissa ja aloin vaan lauteilla pärisyttämään. Muut katsoi ihmetellen.

Vierailija

Joskus koulussa tehtiin ryhmätyötä neljän hengen ryhmissä. Minun ryhmässäni oli kolme poikaa, itse olin ainoa tyttö. Naureskeltiin kunnolla yhden ryhmäläisen pierulle, hän oli sellainen tyyppi joka teki aina jotain hölmöä ja nauroi asialle itsekin. Nojasin pöytään ja nauroin katketakseni, kun itselläni pääsi ilmoille sellainen paukku, että kaikki kääntyivät tuijottamaan minua epäuskoisina. Minä nousin salamannopeasti pystyyn ja helahdin punaiseksi. Muut repesi nauramaan, minua hävetti niin että teki mieli itkeä, mutta pysyin coolina ja naureskelin itsekin.
Meni kauan päästä yli, vielä pahimmassa iässä oltiin: jotain 14-15-vuotiaita.

Vierailija

Tapailu ihanan miehen kanssa oli ihan alussa, oltiin tavattu ihan muutanan kerran vain ja kaikki oli vielä hyvin ujoa ja häveliästä. Mies oli mun luona ekan kerran yötä (ihan vaan nukuttiin). Siinä sitten kumpikaan ei saanut unta ja molemmat pyöri levottomana. Sitten jossain vaiheessa ilmeisesti olin nukahtamassa ja havahduin kun päästin ihan järkyttävän pierun. Yritin esittää nukkuvaa, mutta en usko että esitys meni läpi. Mieskään ei nukkunut. Kumpikaan ei sanonut mitään. Olis tehny mieli mennä vetään itseni vessanpöntöstä alas ja kadota toiselle puolelle maapalloa. En uskaltanut enää loppuyönä edes yrittää nukkua ettei sama toistuisi.

Vierailija

Heräsin mieheni (silloin nukuttiin vasta ekoja kertoja yhdessä) vierestä ihan hirvittävään pieruun, ja jäi aivan hemmetin epäuskoinen olo. Että kuulinko oikein, vai näinkö unta, ja jos se oli totta, kumpi se meistä oli? Siinähän oli aamun pikkutunneilla miettimistä sen lisäksi, että nukkuiko mies vai kuuliko hänkin. 

Vierailija

Kännissä harrastettiin seksiä puolitutun yhden illan jutun kanssa (nykyinen avomies!) ja jätkä veti takaapäin. Siitä sitten nousi ja tuli 3 valtavan kovaa pimppipierua perän jälkeen. Tästä ei oo koskaan puhuttu :'D ikinä en oo mitään niin paljo hävenny sitä, vaikka ihan normaaliahan se on. Ei vaan 16 vuotiaasta tytön tylleröstä sillon siltä tuntunut..

Vierailija

Mulla alkaa aina lähellä menkkojen alkua kamalat ilmavaivat. Joskus nukkuessani pieraisin hervottoman pierun. Järkyttävän kovaäänisen ja luonnottoman pitkän. Heräsin siihen itse puolessa välissä pierua, niin heräsi myös tuore poikaystäväni. Käännyin häntä kohti ja hän näytti siltä kuin olisi nähnyt aaveen. Uniset järkyttyneet silmät tapitti vaan. Muistaakseni vain käänsin kylkeä ja toivoin ettei hän enää aamulla muistaisi asiaa. Asiasta ei ainakaan keskustelu tämän jälkeen. Kyllä se sen taitaa silti muistaa..

Vierailija

20 vuotiaana, silloinen poikaystävä oli juuri muuttanut luokseni. Kotona pieraisin kuuluvasti ihan normaalisti (kuten yksinkin asuessa), Manuel (poikaystäväni) suorastaan järkyttyi, pakkasi tavaransa, muutti pois ja lopetti suhteen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat