Neitsyyden vienyt seksikumppani oksettaa

Vierailija

Olen 23-vuotias nainen ja menetin neitsyyteni 16-vuotiana eräälle saman ikäiselle pojalle. Olin pojan kanssa viimeksi tekemisissä 17-vuotiaana, on yrittänyt ottaa yhteyttä myöhemminkin mutten halua olla tekemisissä. Ei ole enää vuosiin kuulunut mitään, onneksi.
.
Poika oli jo tuolloin sellainen "kovishenkinen" jota eivät koulut jne kiinnostaneet. Mitään koulutusta peruskoulun jälkeen ei ole, vaikka kävi amiksen melkein loppuun asti. Turhan oloinen tyyppi, jonka elämä on mennyt pelkkää alamäkeä.
.
Nykyään kunnon narkkari ja itseään paljon vanhemman narkkarinaisen kanssa yhdessä. Miehellä on lapsia useille eri naisille, naiset valkoroskaa ja osa lapsista huostaanotettu. Miestä tuskin haittaa, ei ole tietääkseni juurikaan mukana lasten elämässä.
Miehen kaverit kunnon nistejä, väkivaltarikollisia ja muutakin pohjasakkaa. Viikko sitten sain tietää, että miehellä on ikäisiään mieskavereita, jotka ovat saaneet tuomioita lapsiin sekaantumisesta. Tämä on pyörinyt koko viikon päässäni.
.
On aivan hirveä olo. Olisinpa osannut nuorena paremmin kieltää poikaa, mutta olin niin nuori tyhmä ja heikko tyttö. Olisin menettänyt neitsyyteni jollekin paremmalle ihmiselle eikä tällainen oksettava taakka seuraisi. Haluaisin unohtaa kaiken tapahtuneen, sietämätön olo että olen ollut tuollaisen ihmisen kanssa.

Kommentit (12)

Vierailija

Ainakin pääsit neitsyydestäsi eroon normaalissa iässä eikä tarvinnut odottaa esim. 21-vuotiaaksi (nolooOO)

Vierailija

Jännämies kostuttaa naisen tortun. Ei ihme, että pääsi korkkaamaan ap:n ja joku kunnon mies saa tyytyä jumiin.

Vierailija

No voi voi. En minäkään enää sekstaisi sen yhden turjakkeen kanssa jolle neitsyys meni, mutta ei tuo nyt niin iso asia ole, että sitä tarvitsisi jälkeenpäin itkeä, jos ei siitä mitään varsinaista traumaa ole jäänyt.

Vierailija

En ymmärrä, miksi vatvot asiaa vielä. Ainakin tosiaan kelpasit jollekulle, olisit siitä hyvilläsi. Ja luultavasti aikoinaan olitkin. t. neitsyt 25-vuotiaaksi ja sen vei nobody

Vierailija

Kyllähän sitä ennen vanhaankin kehotettiin odottamaan avioliittoon, olisi pitänyt kehottaa molempia, sekä tyttöjä että poikia. Nykyvanhemmat harvoin uskaltavat tällaista sanoa, vaikka se on lastensuojelua parhaimmillaan.

Vierailija

Tässä on taas todiste siitä, miten jännämies saa naisen pimpin kosteaksi. Mikä teitä naisia oikein vaivaa? Miksi annatte tuollaisten paskojen ähkiä päällänne? Samaan aikaan moni kunnollinen mies syrjäytyy ja masentuu, koska he eivät kelpaa kenellekään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jännämies kostuttaa naisen tortun. Ei ihme, että pääsi korkkaamaan ap:n ja joku kunnon mies saa tyytyä jumiin.
Ihan mielenkiinnosta, pidätkö sinä itseäsi kunnon miehenä? 

ohis

Vierailija

Nooh eipä kai tollasta kannata ennää ajatella. Se on mennyttä se. Unohda moiset tyypit. Eipähän enään tarvii siitä huolehtia, että miehet kilpailee siitä kuka saa vietyä neitsyytesi. Itse 25- vuotias ja enkä enään halua mainita olevani neitsyt. Tuntuu että pelkkä sana tuo miehelle palkintopokaalin silmiin " kumpa saisin viedä sen!" Sitten alkaa "sääli" kuinka on jäänyt hyvästä paitsi, miten tämä voisi tarjota opetusta jne. Oksettavaa. Ensikerralla en sano mitään tai jos pitää niin valehtelen maanneeni useamman kanssa. Jos vaikka tällätavalla voisi saada niitä "normaaleita" miehiä ilman suurempaa taka-ajatuksia, kun en mikään palkintokaan halua heille olla.

T: Minä vain

Vierailija

Pystyn samaistua tähän. Minun ensimmäinen kertani oli miehen kanssa joka myös koulupudokas ja muutenkin säälittävä tapaus. Nykyään seurustelee yhä teinityttöjen kanssa vaikka itse 28 vuotias. Kolmelle teiniäidille tehnyt lapset... hyi että hävettää.

Uusimmat

Suosituimmat