Keiden julkkismiesten komeuden hehkutusta et ymmärrä?

Vierailija

Eli sama idea kuin vastaavassa julkkisnaisten kauneuden hehkutusta ihmettelevässä ketjussa: http://www.vauva.fi/keskustelu/2440390/keiden_julkkisnaisten_kauneuden_h...

Onko joku yleisesti kuumana/komeana pidetty miesjulkkis, joka ei vain yksinkertaisesti saa sinua innostumaan tai jota pidät jopa epäviehättävänä?

Oma valinta on ehdottomasti Ryan Gosling. Siis onhan hän toki ihan komea ja karismaattinen, mutta hei jotain rajaa nyt sentään hänenkin ihailulleen. Maailma on pullollaan komeampiakin miehiä. Lisäksi olen saanut hänestä haastatteluissa hieman tympeän kuvan. En vaan jaksa ymmärtää, mikä hänessä on niin hirveän erinomaista.

Sivut

Kommentit (92)

Vierailija

Robert Pattinson. En ymmärrä miksi hänestä meni naiset niin sekaisin, johtuiko siitä vampyyriroolista jotenkin. Tuskin ainakaan ulkonäöstä.

Vierailija

Joo, Ryan Gosling on kyllä todella yliarvostettu. Matt Damon myös. Samoin Vin Diesel, Jason Statham, Channing Tatum, Hemsworthit, Charlie Hunnam, Bradley Cooper, Matthew McConaughey ja Will Smith.

Vierailija

Se one directionin harry styles josta kaikki av-mammatkin kuolaa. Kertokaa hei mikä siinä vetoaa? Onko se tukka vai mikä? Vai ne finnit vai rumat tatuoinnit?

Vierailija

Aikamonen. Ryan Gosling, todellakin. Suomalisista tämä seksikkäimmäksi kaikkialla hehkutettu Waltteri Torikka - oikeasti Suomen seksikkäin? 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat