VOILEIPÄ IINA VÄITTÄÄ ITSE KIRJOITTAMAANSA KIRJETTÄ LAPSENSA KIRJOITTAMAKSI

Vierailija

Itse kirjoittanut vasemmalla kädellä. Katsokaa nyt noita kirjaimia ja miten ne pysyvät rivissä. Ei nelivuotias osaa kirjoittaa noin. Hyvä jos ekaluokkalainen osaa, sen jälkeen kun on kuukausitolkulla harjoitellut sitä koulussa. Noin pitkä kirje ja täysin ilman virheitä. Yeah right.

http://frame.bloglovin.com/?post=4617575132&blog=13468359

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Mulle on jäänyt kuva että Tiara on älykäs lapsi, joten miksei osaisi kirjoittaa itse tuollaista kirjettä? 

Vierailija

Ihme sekopäitä tää palsta täynnä, sekoaa jostain 4 vuotiaan kirjoittamasta kirjeestä... Tuo lapsi on varmasti saanut apua kirjoitukseen äidiltään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mulle on jäänyt kuva että Tiara on älykäs lapsi, joten miksei osaisi kirjoittaa itse tuollaista kirjettä? 

Älykäs tai ei, niin tuollainen kirjoittaminen vaatii paljon harjoitusta ja poikkeuksellisen hyvää käden ja silmän koordinaatiota. Nelivuotiaalle harvinaista.

Vierailija

Varmaan äiti on sanellut lapselle oikeat kirjaimet ja siksi sanat on virheettömiä. Mutta ihan selvästi on lapsi voinut kirjoittaa tekstin omakätisesti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
NO VOI VITTU KUN ON TÄRKEÄ ASIA

No onhan tämä ihan PÖYRISTYTTÄVÄÄ JA JÄRKYTTÄVÄÄ! Ketä kiinnostaa mitä maailmalla nyt tapahtuu kun joku bloggaaja tekee sitä ja tätä!!!!!1

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onko nuo lasten oikeat nimet vai kutsumanimet? En seuraa tuota blogia

Tiara ja Zelda ovat oikeat nimet.

Vierailija

Kyllä mä kirjoitin paremmin ekaluokkalaisena. :D Mutta on kyllä totta, ettei kaikki nelivuotiaat noin hyvin kirjoita ja sopii epäillä Tiarankin taitoja.

Vierailija

Aika kovasti saisi aikuinen pinnistellä, että saisi kirjaimista tuon näköisiä. Kyllä ne ovat selvästi lapsen eikä aikuisen kirjoittamia. Mutta varmasti äiti on voinut auttaa luettelemalla, mitä kirjaimia johonkin sanaan tulee. Myös jotkut sanavalinnat kuulostavat vähän oudoilta lapsen suuhun, mutta jos lapselle on luettu paljon, niin hän saattaa poimia kuulemastaan niitä. Muistan kyllä, kun omakin tyttöni sanoi suunnilleen samanikäisinä: "Minä en ole uskoa silmiäni. Naapurin setä on istuttanut uuden puun." ja vähän vanhempana: "Kun ... tuli kirje, jossa sanottiin ..., niin silloin minun riemullani ei ollut rajoja."

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Aika kovasti saisi aikuinen pinnistellä, että saisi kirjaimista tuon näköisiä. Kyllä ne ovat selvästi lapsen eikä aikuisen kirjoittamia. Mutta varmasti äiti on voinut auttaa luettelemalla, mitä kirjaimia johonkin sanaan tulee.

Ei tarvitse pinnistellä. Vasemmalla kädellä tulee juuri tuollaista tekstiä. 

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat