Kokemuksia Clamos.net-verkkokaupasta?

anonyymi

Hei,

Onko teillä kokemuksia kotimaisesta Clamos-verkkokaupasta tilaamisesta? Siellä olisi nyt muutamia tuotteita paljon halvemmalla kuin muualta löytää, mutta kyseinen kauppa on itselleni aivan tuntematon. Lisäksi löysin puskaradio.net-sivustolta negatiivisia kokemuksia tuolta tilaamisesta, mutta olisiko teillä positiivisia kokemuksia? Lähinnä mietityttää pitkäksi haukuttu toimitusaika ja heikko asiakaspalvelu. Ehkä vien rahani muualle :S

Kommentit (4)

Hyvin pettynyt

ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TILAA CLAMOSILTA MITÄÄN! Erehdyin tilaamaan googlettamatta ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että osa tilauksesta edelleen tulematta 2 kk tilauksesta, eikä rahoja saa takaisin palautetuistakaan. Aivan uskomattoman surkeaa asiakaspalvelua, suorastaan kusetusta koko firma. 2–3 päivää toimitusaika on suuri vitsi. Aion ottaa yhteyttä Kuluttajaneuvontaan, sillä vähintään tuo on asiakkaan harhaanjohtamista. 

Nyt kun vihdoin googletin, huomaan, että samansuuntaisia asiakaskokemuksia Clamosista on muillakin. Tollainen huijari on saatava pois markkinoilta!

Myy1982

Olen tilannut kahdesti ja palvelu toimi moitteettomasti. Tämän valossa yllä olevan tyyliset kommentit, joita jaetaan eri keskustelupalstoilla, eivät ehkä ole aitoja? Hain toisen tilauksen paikan päältä ja toinen postitettiin. Henkilökunta oli ihan normaalin ystävällistä eli tuskin mistään huijauksesta on kyse. :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat