No miltä se kyrpää tuntuu perseessä?

Vierailija

Kertokaa nyt joku mies kokemuksianne. Miltä anaalipenetraatio eli suomeksi sanottuna perseeseen nussiminen tuntuu? Kannattaako sitä kokeilla myös sellaisten miesten jotka ovat ns. heteroita, joilla on kokemusta vain pilluun panemisesta? Kannattaako siis kokeilla omaan perseeseen, jollain esineellä vai ihan aidolla ja elävällä toisen miehen kyrvällä? Oma on aika pitkä ja paksu, mutta tuskin sitä saan sisääni työnnettyä ja järkevästi liikuteltua edes takaisin.

Kommentit (5)

Vierailija

Voihan sitä kokeilla dildottaa ja tunnustella miten löytää se kohta missä tuntuu hyvältä. Sormin ei sinne ylety. Oikeaa kullia kun saa on nautinto enemmän siellä päällä olevalla miehellä, ellei sitten turhautuneeksi tule kun ei se pano menekään niinkuin viihdeteollisuudessa. Ellei sitten ole alistava kaveri jolle toisen kipu vain lisää nautintoa. Tosin tilanne on usein niin että munaa saava haluaa saada sisäänsä vaikka sattuisi, sen on sellaista seksuaalista miellyttämisen halua.
Helposti tulee myös pissahätä ku kaverin muna painaa rakkoa.
Ehdottomasti kannattaa kokeilla oikealla, ei jää sitten harmittamaan.

Vierailija

Aidon käyttäminen sopii miehelle, joka on biseksuaali tai homo. Heteron kannalta aidossa on se ongelma, että siinä on se kulli helposti kyrvässä kiinni eli tulee "seksilelun" lisäksi kaupanpäälle seksilelulle väärää sukupuolta oleva käyttäjä kaikkine ihmissuhteisiin liittyvine ongelmineen. Lisämausteena myös tautien riski ja se, että jos myöhemmin haluat olla kyseltäessä rehellinen aiemmista suhteistasi joudut olemaan rehellinen myös tästä. 

Imukuppidildoa suosittelen, jos siis miehet eivät seksikumppaneina kiinnosta (heteroseksuaalin miehen määritelmä).

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
siltä että paska menis edestakasin sisään ulos

Paskahan se kaikkia aina kaikkia kiihottaa. Ei ihme kun ihmiset ravaavat niin paljon julkisissa vessoissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat