Kuuluuko tyrnimehusta jäädä oksennuksen jälkimaku ja -tuntu?

Vierailija

Ajattelin lisätä sitä, siis tuollaista kylmäpuristettua 100-prosenttista tyrnimehua muiden terveellisten juttujen oheen ruokalistalle, mutta sehän sekä haisee että maistuu aivan kamalalta, plus että jälkimaku on viehättävää nenäfiilistä myöten kuin olisi käynyt juuri oksentamassa. Terveellisyys on epämukavaa. Mulla meni viisi minuuttia salmiakin ja suklaan parissa, että sain palautettua balanssini. No sinne meni sekin 10 euroa. Järkyttävän makuista, en muista koska mitään yhtä kamalaa olisin suuhuni pistänytkään.

Kommentit (15)

Vierailija

Sekoita sitä johonkin, sehän on aika väkevää suoraan pullosta. Mausta en osaa sanoa mutta happoahan siinä on, joten voi tuntua samalta kuin oksentamisen jälkeen. Oksentaessahan saat ruokatorveen/suuhun/nenään myös vatsahappoa joka polttaa limakalvoja ja siitä siis se tunne.

Itse kokeilisin johonkin smoothieen.

Vierailija

No mitä sitten? No elämä on liian lyhyt ja arvokas tuollaisen vatsanesteen latkimiseen! Siltähän se kyllä näyttikin kaupassa, mutten tuominnut sen perusteella. Siis oikeasti piti hetken aikaa olla ja ajatella raikkaita jääkuutioita ja ei mitään, tai muuten olisi tullut kiire vessaan. Ja tuon hintainen ei voi olla pilallistakaan ihan helpolla, tai voisi kai, mutta oletan kyllä että se oli ihan sitä mitä sen kuuluu ollakin. Olipahan elämys. :D ap

Vierailija

No tietenkään en juonut sitä sellaisenaan, vaan laimensin vedellä. En todellakaan pilaa smoothieita tai mitään muutakaan tuollaisella.

Vierailija

Tyrni voi olla pahaa-aavistamattomalle kova kokemus. Tuttava osti pullon, maistoi ja kaatoi pois kun luuli että se on pilalla. Valistin häntä että mahahapolta sen kuuluukin maistua. Ite juon kyllä ihan raakana, saan siitä kiksejä...

Vierailija

Joo siltä se juuri maistuu! Itse syön muutaman pakastetun tyrnimarjan päivittäin, vaikka vitamiinejahan katoaa pakastettaessa. Itse marjat maistuu mielestäni hyvältä :)

Vierailija

Vastenmielinen kokemus, mutta nyt alan päästä siitä yli näiden tryffeleiden myötä. Joo ei koskaan enää, tämä menee sille listalle minun elämässä. ap

Vierailija

Sehän on valtavan hapanta ja varmasti jokainen kokee sen maun eri tavalla. Olen itse Pohjanmaan rannikolta kotoisin ja aikanaan hörpin sitä raakanakin. Mutta usean ulkomailla asutun (ja tyrnimarjattoman) vuoden jälkeen maku on tosiaan jäätävä! Ei kuitenkaan mielestäni oksennuksen kaltainen. Sekoitan pienen tilkan veteen ja kerralla alas. Mutta tuo jogurttivinkki voisi olla hyvä, varmasti pehmentää makua ilman hunajaakin!

Älkää muuten haaskatko kallista ainetta. Mehua kannattaa ottaa tosiaan vain pieni liraus päivässä, muutama senttilitra ehkä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Greippimehu maistuu myös ihan yrjöltä 😁

Eikä, ei minusta, greippimehu on aamuisin ihanaa jääkylmänä. Mutta makuasioitahan nämäkin! Greipit ja greippimehut - niitä olisi hyvä olla kotona. Mutta tuo tyrni... Nyt vielä luin lisää mitä kaikkea hyvää se väittää katalasti tekevänsä, ja mietin josko kuitenkin yrittäisin kiskoa sitä aina silloin tällöin, niin hyvää kuin se olemukselleni tekisi. :X Voimakkailla keinotekoisilla mauilla (kirjoitetaanko se edes noin, mau) tai jopa alkoholilla sen epäilemättä saisi häivytettyä taustalle kuten joku kirjoitti, mutta sepä ei nyt koske minua ollenkaan ja voisi olla muutenkin aika erikoinen ratkaisu ja veisi terveysvaikutukset mennessään...

Anti-vaimomatsku: Valmistaa joku käyttövalmis vitun mehu? No joku on vittu jo valmistanut sen valmiiksi, minähän olen sen markkinaketjun loppukäyttäjä, saatana. Siinä oli joku vitun lantrausohje, ja jos en vittu muka edes lantrata osaisi, niin miten vitussa minä olisin enää edes hengissäkään näillä ikävuosilla, saatana.

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat