Onko kaikki lelut nykyisin johonkin elokuvaan pohjautuvia?

Vierailija

Selailin tuossa lelukuvastoja. Tosi tylsää, ylivoimaisesti suurin osa leluista liittyi joko Frozen-, Kätyrit - tai Star Wars -leffoihin. Eikö muuta enää olekaan? Kaikki lelut jotain brändituotteita. Mahtuuko tähän maahan vain pari suodikkijuttua kerralla?

Kun käy muualla Euroopassa lelukaupoissa, niin valikoima on paljon parempi. Mistä Suomesta saisi kunnon leluja, esim. Käthe Kruse-nukkeja, Schleich-pehmoleluja, Haban kuularatasettejä....?

Kommentit (3)

Vierailija

Ymmärrän, että on jokin lelu sitä sen hetken hittijuttua. Mutta kun kaikki nukeista palloihin ja lakanoista taskulamppuihin on päällystetty samoilla tietokoneanimaatiomuovinaamoilla lähes joka kuvaston sivulla. ... Sitten lapset tekevät toiveet kuvaston mukaan ja valikoima kaupoissa suuntautuu yhä enemmän tuohon samaan suuntaan.

Tylsää.

Miksei ole esim eri tyylisiä käsinukkeja? Kalevalafiguureja? Antiikin tarustoihin pohjautuvia legoja?

Vierailija

En muista ostaneeni tenaville kovinkaan monta elokuvalelua. Pojalle hankin taannoin esim. Bruderin leikkitrakorin. Itselleni olen kyllä ostellut joskus Marvel-krääsää. Eli on niitä vaikka mitä, kun alistu mainonnan uhriksi. Mikään ei myöskään estä tilaamasta ulkomaisista nettikaupoista, jos tuntuu, että valikoima on parempi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat