Poliisi julkaisi ryöstäjän tuntomerkit yli 2,5 kuukauden jälkeen

Vierailija

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/nuori_nainen_ryo...

Eli ilmeisesti tuntomerkkeihin sopiva sälli on keppostellut enemmänkin. Mutta hienoa toimintaa poliisilta, nyt ei voi tietää että mitä on kerennyt tässä välissä tekemään. Meinaan veikkaan, että on kaikenlaista pientä keppostellut lisää. Kun nyt ilmeisesti oli pakko julkaista.

Jos olisi heti julkaistu, niin ehkä tämäkin kaveri olisi jo saatu kiinni. Mutta kaikkihan tietävät, että miksi näin ei ole käynyt.

Se on kyllä hienoa, kun poliisi näin suojelee kansalaisia. (Suojelee siis unelmaväkeä pahalta mieleltä ja pahoinpitelijää ja ryöstäjää.)

Kommentit (3)

Vierailija

Tämä on mennyt ihan sisäministerön ja poliisihallituksen ohjeiden mukaan. Taitaa todennäköinen oikeuskäsittelykin mennä "oikeusministeriön erityisten tuomariohjeiden" mukaan. Samaan maan tapaan rikoslain mukaista rangaistusta määriteltäessä on noudatettava "etniseen alkuperään perustuvia erityisiä lieventäviä seikkoja". Tietysti vielä oikeuslaitos on velvollinen erityisesti käyttämään valtaa jättää kokonaan tuomitsematta tällaisia "vähäiseksi" luokiteltavia rikkeitä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat