The Tuomolat

Vierailija

Onko nää jotain julkkiksia tai tunnettuja henkilöitä? Itse en ainakaan tunnista? Pakko olla, ei kai jonkun normiperheen tylsästä arjesta nyt tv-ohjelmaa tehdä?

Kommentit (14)

Vierailija

Minäkin olen miettinyt samaa, mainoksen olen nähnyt, mutten ainakaan tunnista ketään heistä. En tosin lue Seiskaa, että saattavathan he olla jotain ö-luokan julkkiksia.

Vierailija

"The Tuomolat esittelee mediastakin tutun Tuomolan uusperheen sekavaa arkea, jossa sattuu ja tapahtuu enemmän kuin monissa perusperheissä yhteensä."

"Tuomoloiden perheeseen kuuluvat media-alalla vaikuttava isä Jupe, bilejärjestäjänä toimiva yksityisyrittäjä-äiti Anna ja kaksi lasta, 11-vuotias varhaisteini Annabella sekä kolmevuotias pikkuveli Nikki."

Mielenkiinnosta googletin ja täytyy sanoa, että en ole kyllä kuullut media-ala Jupesta tai bilejärjestäjä-Annasta. "Mediasta tuttu", vissiin seuraan jotenkin vääränlaista mediaa.

Vierailija

Ainakin ohjelman sisältö on niin väkisin väännettyä ja huonosti käsikirjoitettua shaibaa, että ei ainakaan näiden "mediapersoonien" julkisuuskuvaa nostata tämä show.

Vierailija

Että oikein THE Tuomolat xD

Ilman Anna Erikssonin kans sutimista tosta Jupesta ei tiedettäis mitään. Vaimosta en oo koskaan kuullutkaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat