ROSEGAL-nettikauppa, onko kokemuksia?

Vierailija

Mietin tilaamista, mutta epäilyttää, saanko tuotteita ikinä. Ihania ja edullisia vaatteita, tosin laatu ehkä kiinaa..

Kommentit (15)

Vierailija

Muakin kiinnostaisi tuo kyseinen nettikauppa joululahjoja ajatellen. Ilmoitahan jos olet testannut! Mistään ei oikein löydy tietoa ko. kaupasta...

Vierailija

Tilasin hupparin. Laatu aivan törkeää, kaikki saumat purkaantui ja mitoitus pielessä, edestä lyhyempi kuin takaa. Lisäksi haisee aivan kauhealle :(

JJJJJ

Vierailija kirjoitti:
Tilasin tänään, maksoin luottokortilla. Katsotaan kuinka käy...
 

No niin, toimituksessa meni noin 18 päivää, että sain noutaa postista. Tilasin kolme paitaa. Kaksi hupparia ja yhden vähän nätimmän pitkähihaisen. Huppareiden laatu oli ok sekä pitkähihainen ok. Mitä nyt vähä langan pätkiä oli.  Olen kokoa 34/36 otin varmuudeksi M koon, koot ovat todella pieniä sillä minulle tuo M koko istui hyvin omasta mielestä. Toki Hupparit halusin olevan sopivia, ei liian tiukkoja.

Vierailija

Tilasin paitoja. Haisi aivan mielettömän pahalle. Saumat olivat täynnä langanpätkiä ja osa vaatteista jäi tulematta. En kyllä suosittele! Niin ja vielä toooodella pientä kokoa!

nanu998

Tein kokeilutilauksen. Piti vain pienellä summalla mutta lumouduin kuin varmaan moni muukin.

Tilasin kaksi takkia ja puvun, johon kuuluivat housut, huppari ja liivi. Puolentoista kuukauden odottelun jälkeen ensimmäinen paketti saapui ( jakoivat kahtia )

Suomessa käytän kokoa L/XL 42/44 ( Seppälä/H&M/Veromoda vaikkapa esimerkkimerkkeinä )

Takki oli aivan pliisu. Vastaa käytössä ohutta hupparia. Materiaali on muovisen tuntuista ja karheaa. Langan pätkiä roikkuu siellä täällä ja saumat on vinossa. Valitsin koon XXL. M-kokoinen ystäväni sai takin puettua päälleen niin että vetoketju juuri ja juuri meni kiinni. S:lle hyvä.

Tää hupparipuku vasta hauska onkin. Rosegalillahan on mittataulukko jossa on vaatteet mitat sentti- ja tuumakokoina. PASKAT! Housujen pituudesta puuttuu 10cm, hupparin pituudesta 8 ja liivi vastaa mitoiltaan 140cm/9v. -kokoa. Materiaali on ihan kamalaa. Puuvillaa se ei ole nähnytkään vaikka sitä piti yli puolet olla. Silmäpakoja, langanpätkiä ja yllättäen saumat vinossa. Tätäkin XXL-kokoista asutetta sovitin M-kokoiselle. Sillekin liian pieni. Lisäksi paketissa oli rään näköistä, kuivunutta iljettävää tahnaa. 

Toinen takki on vielä saapumatta.. en odota innolla. Tästä paskafirmasta ei millonkaan kannata erehtyä tilaamaan mitään.

Tyhymä

Minäkin hölmö tilasin tuolta kahdet kengät, toiset tuli tänään. Ne olivat aivan liian pienet, vaikka koko oli se mitä normaalisti käytän Suomessa. Paketin mukana ei tullut minkäänlaista lähetyslistaa/palautuslappua. Miten olette saaneet palautettua huonot tuotteet? Saitteko rahat takaisin?

Laitoin kyllä viestiä heidän asiakaspalveluunsa, mutta mitään järkevää vastausta en ole saanut... :-P

Vierailija

Palautus se vasta hauskaa onkin. Aspa vastasi että huonot tuotteet voi palauttaa, mutta postikulut Kiinaan on maksettava itse :D Uskomatonta toimintaa asiaskaspalvelussa muutenkin, lähetin "tiketin" ja valitin huonolaatuisesta tuotteesta. Vastaus oli suoraan copypastella tehty, ikävä kyllä väärään kysymykseen. Kertoivat että paketti varmasti saapuu pian... Lähetin uuden tiketin, jossa pyysin heitä lukemaan edellisen valituksen ja vastaamaan oikeaan kysymykseen. Huhhuh. Ihan turha valittaa..

Tyhymä

Juu, kiitti, ihan samaan tulokseen olen tullut, että valittaminen on turhaa ja palauttaminen tehty vaikeaksi+kalliiksi!!! Jotain valokuvia olisivat olleet vailla kengistä mittanauhan vierellä...!!! Uhhhhh, täytyy nuolla haavat ja ottaa opiksi...

ani

Oma kokemukseni kyseisestä lafkasta on pitkä, huono ja toistaiseksi päättymätön. Tilasin kaksi mekkoa, neljä puseroa ja yhden kellon lokakuussa. Maksoin heti onneton kun lasku tuli. Muutaman viikon kuluttua sain tiedon että postissa on yli kilon paketti. Kävin hakemassa ja vasta matkalla tajusin että saamassani nyssykässä ei millään voi olla kaikkia tilaamiani vaatteita. MUTTA se oli päivä kun posti meni lakkoon enkä voinut enää mennä selvittämään asiaa. Eikähän se siellä olisi selvinnytkään sillä muutaman ajan kuluttua sain kirjeen tullilta, johon piti vastata olenko mielestäni velvollinen maksamaan tullia saamistani vaatteista. Siis sain yhden kälyisen liian pienen puseron! Tulli ei kuulemma voinut löytää pakettiani vaan minun piti itse selvittää tullauspaperit ja maksut. Paketti oli lähetetty takaisin sinne hevonkuuseen,mistä se tuli. Nyt on käyty epämääräistä kirjeenvaihtoa monta kuukautta ilman tulosta. Saan vastaukseksi ettei tähän postiin voi vastata. Supportti ilmoittaa että heille voi lähettää kysymyksiä ja vastaavat 24 tunnin kuluessa. Nyt meni noin kolme viikkoa kun alettiin sitä vastausta kysellä. Tuskin tulee mitään ja luulen etten saa niitä riepujakaan, joten jos haluatte hyvää ja halvalla älkää ostako ainakaan rosegalista !!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat