Foxplay ei toimi juuri koskaan. Miksi?

Seuraa 
Liittynyt10.9.2015

Ei vaan pistä ohjelmaa pyörimään. Mitähän sinä täytyis tehdä asetuksissa?

Kommentit (2)

Vierailija

PäteväPirkko kirjoitti:
Ei vaan pistä ohjelmaa pyörimään. Mitähän sinä täytyis tehdä asetuksissa?

Käytä Firefoxia.  Foxplay on heidän kertomansa mukaan optimoitu Firefoxille.  Asenna sekä Flash Player että Microsoft Silverlight ja salli jälkimmäisen ainakin tilapäinen käyttö.  Voit joutua poistamaan ohjelmista Silverlightin vanhan version ja asentamaan uuden version, jos tulee virheilmoituksia.  (Ohjelman katselu edellyttää Silverlightin asentamista ja kanavalla esitettävät mainokset käyttävät Flashia.)

http://www.microsoft.com/silverlight/

Silverlight on nettiselaimen lisäosa, jonka käyttöä hallinnoidaan selaimen asetuksien kautta. Mene siis ensiksi selaimesi asetuksiin ja avaa sieltä käytettävät lisäosat. Lisäosien tiedoista löytyy tieto siitä, milloin kullakin lisäosalla on lupa käynnistyä.

Esimerkiksi Mozillan Firefox-selaimen valikossa on suoraan kohta "Lisäosat" (löytyy kohdasta "Työkalut"), jota painamalla avautuu uusi sivu. Sivun vasemmasta reunasta löytyy kohta "Liitännäiset" ja sen alta käytössä olevat lisäosat. Kunkin lisäosan kohdalla voit valita, kysyykö lisäosa erikseen ennen lisäosan käynnistystä, vai sallitaanko tai estetäänkö se aina.

Tarkista flash playerisi versio ja asenna uudempi, jos tarpeen

https://www.adobe.com/software/flash/about/

Nythän siellä on ajankohtaista katseltavaa esimerkiksi Salaisten Kansioiden uusien jaksojen eli 10. tuotantokauden myötä.

http://www.foxplay.fi/sarjat/the-x-files-salaiset-kansiot

Feby11

Siis miks Fox playhin ei voi laittaa kommenttia ilman sähköpostia! Ja tänään 15.5 tuli neljältä aivopelit eikä tullu Fox playhin! Mainoksessa oikee sanotaa et ohjelma tulee sinne heti näytön jälkee! Hirveetä huijausta! Mä oon tosi vihainen! Ja muutenki yli puolessa ohjelmista ei oo katottavaa! Siis miks! Huijausta koko juttu! Vammasta!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat