Lapsi jäi kiinni kiusaamassa hamsteria

Vierailija

Lapsi oli tehnyt lego duploista suljetun kuution ja pistänt hamsterin sinne. Hamsteri oli ollut siellä n. 5 tuntia kunnes tulin kotiin. Nyt häkki on meidän vanhempien makuuhuoneessa eikä lapsi saa ottaa ilman valvontaa eläintä sieltä syliin.

En siedä minkäänlaista eläimen kiusaamista ja jos tuollainen toistuu vien hamsterin piikille.

Kommentit (10)

Mies 29v
Seuraa 
Liittynyt6.3.2015

Kuinkahan nuoresta lapsesta on kyse? Itse sain ensimmäisen hamsterin 13-vuotiaana ja muistaakseni alle 12-vuotiaille ei tuollaisia lemmikkejä edes suositella. Kyllä minusta nuorempikin voi lemmikin saada, mutta silloin pitäisi tietää onko lapsi eläinrakas ja empaattinen vai pitääkö lemmikki saada ihan muuten vain ihmeteltäväksi. Jälkimmäisessä tapauksessa olisin aika huolestunut lemmikin hyvinvoinnista.

Minua inhottaa kun näkee eläinkaupoissa äitejä hommaamassa jyrsijöitä ihan pienille lapsille eivätkä ne vanhemmatkaan välttämättä siitä hoidosta hirveästi tiedä. Monesti tekisi mieli sanoa jotain mutta siinä menisi samalla sukset ristiin eläinkaupan henkilökunnan kanssa.

Voisit laittaa ilmoituksen jonnekin että on saatavilla ilmaiseksi hamsteri ja tarvikkeet mukaan.

-Mies 29v + 1v-

Vierailija

Hamsteri piikille koska kakara kiusaa? Just joo, lasta nyt ennemmin kannattais tässä tilanteessa rangaista ja opettaa, ei sitä viatonta jyrsijää.

Vierailija

6, hamsteri ei kauhean kauan elä.

Lapsi on kotiarestissa ja karkit pois eli rangaistu on. 12v voi tietääkseni olla ilman aikuisen  valvontaa kotona tuon aikaa.

Ps. Hamsteri on jo sen verran vanha, että siksi lopetus jos tilanne ei muutu.

Ap

Vierailija

Hyvä, kun puutuit ap. Varmasti saarnankin pidit.

Eläinrakkaista eläinrakkain veljeni ihan pienenä kusikin koiramme päälle ja kivitti joskus. Kyllä sitä opetettiin ja tulos on luontoa ja eläimiä äärettömästi kunnioittava aikuinen mies.

Vierailija

Jos hamsteri on jo aika vanha, niin kuinka kauan poikasi on sitä mahtanut jo kiusata jäämättä kiinni..? Saatana, kuukahtaa pian jo stressistä koko jyrsijä

Uusimmat

Suosituimmat