Av mammat, mitäs tuumaatte tähän?

Mitä mieltä?

Pasi viherahon nainen onkin raskaana? Neuvolakorttia sitä vaan esiteltiin kuvissa. Puhun tästä youtubettajasta.
Käykääpä katsomassa Pasi viherahon videoita ja kommentoikaa!

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Jos toi on totta niin voi olla että hyvinkin pikaisesti tulee lastensuojelu ilmoitus ja lapsi lähtee... Toivottavasti ei ole totta!

Vierailija

Toivottavasti Pasi, tämä on vitsi! Eihän teillä ole edes kunnollista kotia tai siistiä edes. Kyllä tuo aika turvattomalle paikalle näyttää. Sekasotkun määrä ja viinalöträys viikoittain ei ole hyvä juttu sossun silmissä!

Vierailija

Jotenki säälittävää ja lapsellista tuo Viherahon "meille tulee vauva" hömpötys! Luulis että tuon ikäinen ihminen ois jättäny jo leikit kauan sitten pois!
1. Katoin yhden videon jokunen päivä sitten (yllätys video on nyt poistunut) kun pariskunta kännipäissään riitelee kun Tea on kuunnellut musiikkia, lieneekö liian kovalla nii pasi kysyy "obks sul menkat?" Ja tähän Tea vastaa että "ei oo kun ne loppu just" (joo raskauden aikana saattaa tulla vuotoa mutta en mä niitä menkoiks kutsuis)
2. Onhan tämä pariskunta myös usein riidellyt että kun ei pasilla seiso (yleensä raskauteen tarvitaan että miehellä seisoo ja sitä spermaa)
3. Myös pasin sairaudet voivat olla este/hidaste lapsen saamiseen koska sokeritauti saattaa hidastaa siittiöitä pääsemään loppuun asti
4. Pariskunta käyttää aika kohtuudella alkomahoolia ja Tea tupakoi (jotkut äidit kyllä tupakoi raskauden aikana ja muutaman tapauksen tiedän kun rv 35 on lähtenyt istukka irti ja vauva syntynyt keskosena)
5. Pasi sai juuri lahjotuksena kondoomeita ja sanoi että "näitä ois alkukesästä tarvittu että nyt on myöhästä" pasi joka kuvaa kaiken nii ois kai kuvannu myös neuvolassa? Ja missä on ultrakuvat? Kyllähä pasi ois niitä kuvannu?
Mitähän mahtaa tuo Tean 20-vuotias poika miettii kun äiti ja ns isäpuoli leikkii kyseisellä asialla?
Tealle silti kaikkea hyvää ja jaksamista tuon Pasin kanssa (kyllä joskus saa aikuistakin lapsettaa mutta ei iha noin)

korpikuusi

Vanha juttu, muttei voi olla kommentoimatta...

...voi hyvät mammat ei se diabetes tässä päivässä seisokkia estä :-D

Pasilla taitaa paremminkin olla esteenä se, että Tea ja Pasi taitavat olla...öö...hyvinkin läheiset ystävät. Elleivät peräti jopa...no keksi itse ;-)

Kunhan provoavat piruuttaan ja jotkut halpaan menee :-D :-D 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat