Poikaystävä pieraisi naamaani ja piti väkisin siinä

Vierailija

Siis hyi oikeasti. Makasin selälläni päikkäreillä ja heräsin siihen kun hän tuli päälleni perse naamaani päin ja pieraisi. Piti väkisin siinä vaikka kiljuin ja sätkin hulluna.

On tehnyt muutakin ällöttävää, joskus vessassa huutaa "tuu kulta pyyhkimään, mun perse on paskassa" ja nauraa kuin se olisi hyväkin vitsi.

Kerran oli sylkäissyt limsaani ja ihmettelin miksi hän hihitteli typerästi kun join sitä. Sitten otin kunnon kulauksen ja hän sanoi "Juot muuten mun sylkeä" Oksennushan siinä lensi ja olin ihan helve*** vihainen. Sen jälkeen en ole jättänyt mitään juomaa/ruokaa vahtimatta.

Kerran piilotti (ainoat) ehjät talvikenkäni kun minulla oli kiire uusintakokeeseen. Jouduin juoksemaan rikkinäisillä sinne ja ehdin juuri ja juuri siihen kokeeseen. Takaisin tullessa hymyili typerästi kenkäni kädessään ja sanoi "Nää oli koko ajan meidän sängyn alla, halusin vaan nähdä sun naaman kun et ehdikään kokeesees"

Häntä siis ärsyttää myös se jos luen kokeeseen enkä huomioi koko aikaa häntä. Silloinkin tekee kaikkea ärsyttävää, ottaa tisseistä kiinni tai hieroo (seisovaa) munaansa vaateisiini.

Nyt eilen oli kyllä viimeinen niitti tuo naamaan pieraisu enkä ole sen jälkeen puhunut hänelle mitään.

Ystäväni häissä hän työnsi minut tahallaan kuralammikkoon. Ei niin että olisi sattunut mutta vaalea mekkoni oli kivan näköinen sen jälkeen. Sain onneksi lainamekon.

Hän on 18-vuotias vaikka kuulostaa 3-vuotiaalta tämän kirjoituksen perusteella. Minä 17. Täytän helmikuussa 18 ja sitten suunnitelmissa muutto omaan kämppään. Nyt asun hänen luonaan valitettavasti. Tuonne uuteen kämppään muutan kyllä yksin ja hän saa jäädä piereskelemään ihan keskenään!

Tämä kuulostaa huonolta vitsiltä mutta on totta.

Kommentit (12)

Vierailija

4 no en ole antanut puoleen vuoteen. Minulla ei ole mahdollisuutta muuttaa ennen helmikuuta. Käyttäydyn häntä kohtaan kuin kämppistä kohtaan. En ole kuitenkaan sitä ääneen sanonut ettei heitä minua ulos. Menisi säätämiseksi tässä vaiheessa enää muuttaa takaisin kotiin. Nukunkin nykyään yöt sohvalla.

Ap

Vierailija

Toi homma tulee kääntymään alkoholismiin jossain vaiheessa. Sitten, kun ystäväsi ei enää osaa muuta...kun pitäisi aikuistua. Ja väkivaltaakin tulee olemaan..ellei tota hommaa heti alussa pysäytä...ota puheeksi. Tuo ei ole asiallista toimintaa. Huonoa käytöstä. Ja se pitää muuttaa. Jollekin psykologille tai al anoniin juttelemaan se kaveri. Ei itse osaa muuttua. Onko teidän jomman kumman tai molempien suvuissa alkoholismia tai väkivaltaa? Usein ne jatkuvat seuraavissa sukupolvissa jossain muodossa, ellei niitä tietoisesti aleta muuttamaan. Muutos on mahdollinen. Se pitää uskaltaa tehdä. Ja pitää uskaltaa kohdata ne vanhat haavat. Ja mennä eteenpäin...tehdä omasta elämästä turvallinen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

4 no en ole antanut puoleen vuoteen. Minulla ei ole mahdollisuutta muuttaa ennen helmikuuta. Käyttäydyn häntä kohtaan kuin kämppistä kohtaan. En ole kuitenkaan sitä ääneen sanonut ettei heitä minua ulos. Menisi säätämiseksi tässä vaiheessa enää muuttaa takaisin kotiin. Nukunkin nykyään yöt sohvalla.

Ap

Niin,mutta siis : miksi ? 

(Siihen et vastannut)

Vierailija

6, ei hän juuri juo eikä ole tietääkseni ainakaan lähipiirissään alkoholismia.

Ei ole ollut väkivaltainen jos noita vastenmielisiä temppuja ei lasketa eli ennemmin ilmeisesti jonkin sortin henkistä väkivaltaa. Kuka nauttii esim siitä että näkee toisen juovan omaa sylkeä??

Ap

Vierailija

7, ensimmäiset puoli vuotta hän oli minulle ihana ja mukava. Sitten alkoi sikailu. Sanotaan että tällä hetkellä olosuhteiden pakosta. Välttelen tosin niin paljon kuin pystyn.

Ap

Vierailija

Hyi helvetti, muuta en sano. Tätä lukiessani tuli väkisin mieleeni, ettei eksäni ollutkaan niin idiootti mitä luulin... sinun poikaystäväsi on sata kertaa pahempi. Hyvä vaan että aiot jättää hänet, tiedän että aika tuntuu kulkevan nyt tavallista hitaammin mutta kyllä se helmikuu sieltä tulee!

Pystyisitkö muuten muuttamaan jonkun kaverisi luo sitä ennen jo? Eipähän tarvitsisi kestää tuota kusipäätä yhtään pidempään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat