Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Raskauteni on nyt melkeen puolivälissä ja jostain on hiipinyt tunne, että en haluakaan tätä lasta. Pelkään, että epäonnistun äitinä jotenkin. Tai vauva valvottaa niin paljon, että migreenikohtaukseni pahenevat. Tai ekat vuodet on niin rankkoja lapsen kanssa, että päädymme eroon.

Olenko jotenkin erikoinen kun mua ei niin paljon loukkais jos mies panis vaikka työmatkalla jotain random-tyyppiä ja ei näkis sitä ikinä enää kuin se että me ollaan yhdessä vaikka kaupungilla ja se katsoo tai pahimmillaan flirttailee toisille naisille niin se on paljon pahempaa.Seksi sinänsä ei o

Mistä voi johtua pahan hajun haistaminen? Aluksi oma hikeni alkoi mielestäni haista hirveällä. Nyt Kahvinporot ja kahvi sekä pepsi haisevat kuvottavalle. Samoin pakokaasu. Haju on todella paha ja luontaantyöntävä. Alan olla huolestunut..mistä nämä voivat olla oireita?

Siinäpä se, mies on sylkäissyt pari kertaa päin näköä oikein kunnolla kun riitelemme. En olisi osannut arvata että voi tehdä tällaista. Tämän jälkeen lähtee ovet paukkuen. Myöhemmin sanoi että ärsytin häntä. Mitä tekisitte tilanteessa?

Ja nyt tämä kaveri tuli viikoksi meille.
Olivat hyviä kavereita, samalla luokalla, ennenkuin muutimme paikkakunnalta. Poikien kaverisuhde on kuitenkin jatkunut ja näin kesälomalla vierailevat toistensa luona viikon kerrallaan. Välimatkaa on kuitenkin 200 km nykyään.