Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Asia jota en pysty käsittämään: ostetaan laadukasta, kallista lihaa ja sitten tarjoillaan se jossain kastikkeessa niin, että syöjä ei saa päättää syökö ruokansa kastikemössöön upotettuna vai ei. Miksei laittaisi kastiketta erilliseen astiaan, josta sitä saa annostella oman makunsa mukaan?

Vierailija

Näinä aikoina olisi tilaisuus opettaa teinipojat herrasmiehiksi. He voisivat saatella tyttöjä turvallisesti kotiin. Nuoret voisivat katsoa toistensa perään ja huolehtia kavereistaan.

Vierailija

Hei, onko outoa sanoa että pidän naisen alapään nuolemisesta? Pidän myös asennosta, nainen kontillaan, perse pystyssä ja nuolen pimppiä, ja välillä vähän myös ohimennen pyllynreikää. Onko se outoa naisen näkökulmasta/ tunteestä? Näin niinkuin yleensä? Mitä mietä olet?

Vierailija

Onhan Adele varmasti ihan lahjakas laulaja, mutta itse en erityisemmin pidä hänen äänestään enkä musiikistaan. Kaikista vähiten ymmärrän sen uusimman Hello -biisin hehkutusta. Minusta se oli korkeintaan keskinkertainen biisi, ei mitään uutta eikä omaperäistä.

Vierailija

Ketä Oululaisia bloggaajia seuraat ja miks? Mihin on jäänyt Oululaisten bloggaajien yhteistapahtumat kun niitä yhteen väliin oli kaiken aikaa? Jotain kärhämää bloggareiden välillä??

Vierailija

Kokemuksia kaipaisin Zoob palikoista. Onko hyviä? Kannattaako ensin ostaa peruspaloja vai joku tietty paketti (auto, robotti tm). Onko kaikissa pakkauksissa ohjeita mukana?

6v pojalle joululahjaksi näitä mietin.