Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Minulle lähetettiin viime perjantaina paketti Helsingistä. Asun Jyväskylässä ja nyt on keskiviikko. Kuinka kauan postilla kestää toimittaa paketti tänne onko kellään tietoa asiasta?

Suosituimmat
Vierailija
11:36

Onko kenelläkään vielä kokemuksia Teslasta perheautona? Olemme aikeissa tilata Teslan Model X:n (maasturi, jonka saa myös 6 tai 7- paikkaisena) kuusihenkiselle perheellemme. Auto tuntuu huippuhyvältä ajaa jne., mutta lokinsiipiovet takana mietityttävät. Mahtuvatko aukeamaan parkkihalleissa?

Vierailija
16:16

Kävin maanantaina terveyskeskusessa testeissä ja minulle sanottiin että heti silloin maanantaina voi soitella alustavia tuloksia ja keskiviikkona tarkempia. Soitinkin maanantaina ja minulla on selkeästi tulehdus, mutta tekevät vielä herkkyystestin ja sitä voi kysellä sitten keskiviikkona.

Suosituimmat

Huomenna se alkaa! Miten me pärjätään ilman Maaretia? Onko taas säpinää ukkomiehen ja kamera crew'n välillä? Kuka on paksuna heti häitten jälkeen? Millaisia pariskuntia veikkaatte tällä kertaa olevan mukana, joko saataisiin vähän "iäkkäämpi" pari mukaan?

En malta odottaa!

Vierailija
14:19

Katsoin Yhdysvalloista kertovan dokumentin jossa vangit kertoivat että homoseksuaali kanssakäyminen on ihan tavallista vankilassa. Mitenköhän Suomessa?