Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)

Ihmettelen naapuriani, joka on ketjupolttaja. Sieltä leijailee tupakansavu suoraan mun asuntoon, hänen parvekkeeltaan. Ihmettelen siis sitä että eikä hän ole kuullut sähkötupakoista??? Kröhii todella pahan kuuloisesti tupakkayskäänsä ja hajuhaitta mulle päin.

Suosituimmat

Tunnistamisen välttämiseksi olen muuttanut tiettyjä asioita, koska aihe on arka. Kautta rantain sukuumme tuli parisuhteen muodossa alaikäisen lapsen törkeästä raiskaamisesta tuomittu mies, jonka teko on kaikkien tiedossa. Mies on isäpuolena teinitytölle ja lasten äiti esittää, että kaikki on ok.

Suosituimmat

no niin, ei jaksais millään odotella 1.7. asti kun tulee tietoa..

onko teille tullut yliopiston hauista miten aikaisin tietoa, vai onko vaan pakko kärsiä juhannyksen yli...ootteko saaneet tekstari-ilmoituksia vai vain opintopolussa vai miten?

Vierailija
12:07

Elean pitää olla se etunimi. Oma nimeni on Iina Minea, mutta kutsumanimeni on Minea. En tykkää. En halua lapselleni samaa kohtaloa. Elikkäs Elealle toinen nimi. Vain yksi toinen nimi. Ei myöskään tämmöisiä Aada-Sofia, Iida-Maria yms väliviivanimiä.