Muita Habitare-kävijöitä?

Vierailija

Oli paljon kaikenlaista, mutta huonekalut ja sisstukset olivat mielestäni vaisumpia kuin aiempina vuosina.

Kommentit (12)

Vierailija
Viesti

Jotenkin vaisua. Odotin paljon näyttävämpää ja virikkeellisempää. En taida mennä ensi vuonna.

Vierailija
Viesti

Tylsää pääsääntöisesti, ainoastaan joidenkin opiskelijoiden ideat olivat kiinnostavia. En ois mennyt ilman ilmaislippua. Metrilakujen voimalla...

Vierailija
Viesti

varsinkin jos vertaa takavuosien messuihin. Lamako näkyy vai mikä, mutta apaattista oli niin myyjä- kuin messuvieraspuolellakin.Itse tein suunniteltuja tiedusteluja ja valaistukseen liittyviä suunniteltuja hankintoja. Kun muuten vain vaeltelin siellä, ei oikein mikään erityisesti painunut mieleen. Vähän kuin olisi ollut huonekalukaupassa.

Vierailija
Viesti

Hukkaan eni sekin aika. Ei siis MITÄÄN uutta, ei mitään innovatiivistä. Enemmän olis saanut irti jos saman ajan olis vaikka IKEAssa viettänyt :(. Ihan oikeesti tääkö oli Suomen suurin sisustustapahtuma?!?

Vierailija
Viesti

Ne tekee mittojen mukaan keittiöitä ja muutakin. Meille on tulossa keittiöremontti vanhaan taloon, joten se oli hyvä löytö. Osasto oli muutenkin hienosti tehty.

Vierailija
Viesti

Pettymys mullekin. Okei keltaista tehosteväriä oli jonkin verran uutena. Ensi vuonna jätän väliin..

Vierailija
Viesti

Just eilen illalla haukuin messut tylsiksi, mutta mua pidettiin sitruunanaamaisena junttina koska en keskustellut näytteilleasettajien kanssa.Mutta hyvä etten ole ainoa mielipiteeni kanssa, paskat messut, tulihan nähtyä, onneks en maksanut mitään, tais olla eka ja vika kerta. aamen.

Vierailija
Viesti

En vaan muistanut heti nimeä. Kävin nyt nettisivuilla katsomassa ja siellä oli kuvia osastostakin eli sama on, siis Groov.keittiöremonttia alkava

Vierailija
Viesti

pajon kivaakin, mutta paljon samaa, mitä on jokaisena vuonna.

Uutta ehkä kaivattaisiin enemmän.

Antiikkiosasto on oikeasti kirpputori. Ihan kauheeta kamaa pääsääntöisesti.

Vierailija
Viesti

Olen työn puolesta joutunut käymään muutamia kertoja, onneksi en enää. Viimeksi olin kai kaksi vuotta sitten ja aivan turhat ja tylsät messut. En ikinä menisi sinne vapaa-ajallani.

Vierailija
Viesti

ei mitään rihkamaa kivaa ja halpaa. vain erilaisia materiaaleja suurimmaksi osaksi. ikeassa on joo mukavampaa :DDD

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat