Etuovi 9922772

Vierailija

eli http://www.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/it...Mitäkähän tälle perheelle tapahtui, kun talo jäi kesken?

Kommentit (9)

Vierailija
Viesti

yksi sana, KAMALA

Vierailija - 15.09.12 02:48 (ID 15571841)En muista mitään uutisointia tragediasta, valaise vähän.

Vierailija
Viesti

Todella mauton sisustus, ja varmasti tullut ihan järkyttävän kalliiksi! Tuossakin olisi kannattanut palkata sisustussuunnittelija huolehtimaan siitä, että ratkaisut ovat järkeviä ja kustannustehokkaita. Suunnittelija olisi helposti säästänyt oman palkkionsa verran asukkailta ja enemmänkin.Kurja juttu että joutuvat vielä myymään tuon talonsa. Se olisi varmastikin arvokkaampi alkuperäisille asukkailleen kuin mahdollisille ostajille. Itse jos tuon joutuisin ostamaan, huomioisin tarjouksessani sen huomattavan suuren summan, joka tarvittaisiin sisustuksen korjaamiseen hyvää makua vastaavalle tasolle.No toivon mukaan joku tuostakin tykkää..

Vierailija
Viesti

Lainaus:

Todella mauton sisustus, ja varmasti tullut ihan järkyttävän kalliiksi! Tuossakin olisi kannattanut palkata sisustussuunnittelija huolehtimaan siitä, että ratkaisut ovat järkeviä ja kustannustehokkaita. Suunnittelija olisi helposti säästänyt oman palkkionsa verran asukkailta ja enemmänkin. Kurja juttu että joutuvat vielä myymään tuon talonsa. Se olisi varmastikin arvokkaampi alkuperäisille asukkailleen kuin mahdollisille ostajille. Itse jos tuon joutuisin ostamaan, huomioisin tarjouksessani sen huomattavan suuren summan, joka tarvittaisiin sisustuksen korjaamiseen hyvää makua vastaavalle tasolle. No toivon mukaan joku tuostakin tykkää..


eikä siellä enää asuta, siksi se olohuone on hieman autio.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat