Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Oon muutaman kuukauden seurustellu yhen saksalaissuomalaisen miehen kanssa. Puhuu hyvää suomee, mutta aina kun saa seksin aikana orgasmin niin huutaa jotain saksaks, jotain "alesrain" tai jotain. En oo kehdannu kysyä häneltä, et mitä tarkottaa:) Vai tarkottaako mitään? Tietääks joku?

Vierailija

Taisin tehdä väärän valinnan, kun päätin ensin panostaa opiskeluihin, ja kerryttää samalla työkokemusta kesätöistä ja työharjoitteluista. Ensin siis työskennellyt opintojen aikana, paitsi ne kesät. Mulla oli 22-vuotiaana luettuna kaksi ammattia, toinen ammattikoulusta ja toinen AMK-insinööri.

Vierailija

Vaihdoin siis alaa puolitoista vuotta sitten. Opiskelen aikuispuolella näyttötutkintoa. Ryhmässäni keski-ikä on n.38 vuotta. Monella on takana korkeakoulututkinto ja ura muilla aloilla. Opetuksen taso on ihan naurettavaa aliarvioimista ja suurilta osin itseselvyyksien toistoa.

Vierailija

En ymmärrä mitä järkeä on lapsilisässä. Sitä saa jopa ne jotka ovat rikkaita. Miksei köyhiä lapsettomia tueta taloudellisesti? Onko lisääntyminen jonkinlainen palvelus yhteiskunnalle? Jos hankkii lapsia, ne pitäisi itse kustantaa.

Vierailija

Multa juuri loppui Sons of Anarchyn viimenen tuotantokausi, ja nyt etsiskelen uutta sarjaa katsottavaksi :) En nyt luettele kaikkia mitä olen katsonut, kun niitä on aika paljon mutta mielestäni hyviä on ollut juuri tuo SOA, Weeds, Californication, Pako, Frendit, Moderni Perhe....

Vierailija

Tuttavani, työkaverini, läheiseni jne. tunnistavat minut aina, vaikka näkisivät minut sattumalta jossain toisessa kaupungissa ja vaatteissa (esim. lenkkivaatteet / juhlavaatteet...), joissa he eivät ole ikinä minua nähneet aiemmin.

Vierailija

Blogia en jaksa enää kovin aktiivisesti lukea, mutta tuon kropan ottaisin kyllä milloin vaan. Hiuksetkin on nätit nykyään.

xeniasday.costume.fi/2015/11/25/perfect-christmas-dress/

Vierailija

Onko Annikalla jo uusi mies kuvioissa? Kun "käytiin" "pakattiin" jne. Vai Luka-piskikö auttoi auton pakkaamisessa? Ehkä huhut siitä, että Vilua petettiin, eivät olekaan pelkkiä huhuja...

Vierailija

Aloitin hiljattain opiskelemaan lääkäriksi. Minua kuitenkin arveluttaa voiko asperger toimia lääkärinä. Minun asperger on aika lievä, mutta silti arveluttaa. Pitäisikö minun lopettaa opiskelut?