Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Tää vaikuttaa nyt varmaan vähän hölmöltä, mutta oon hermostuksissani täällä. Eli tuossa noin ehkä tunti sitten suitsuketelinettä siirtäessäni makkarissa siitä tipahti kipinä jonnekkin - joko matolle tai mahdollisesti sängylle.

Vierailija
Eilen 22:53

Kiinnostaa vaan. Miten siis käytännössä tarkotetaan sillä että otetaan luulot pois? En nyt tarkoita että esim koiralta tai kissalta otetaan vaan ihan ihmisten keskuudessa.? Mitä on kun otetaan luulot pois? Pitääkö tai voiko esimerkiksi suhteen alussa ottaa jommalta kummalta luulot pois?

Vierailija
20.1.2014 16:35

Ostin kampaajan kehoituksesta kylmäpuristettua kookosöljyä (kuiva päänahka). Olen käyttänyt sitä nyt päänahkaan/hiuksiin, iholle, hampaiden purskutteluun ja sekoittanut aamupuuron joukkoon. Mihin muuhun kookosöljyä voisi käyttää? Jaa vinkkisi :)

Ei taida olla sellaista mulkvistia tai pikkunilkkiä jolla ei olisi jossain vaiheessa pyörinyt naisia ympräillä. Kuitenkin nämä kyseisen miestyypin edustajat ovat tunnettuja siitä, että kohtelevat naisia huonosti. Samalla moni kunnollinen mies on ilman. Miksi?

Vierailija
Eilen 11:06

Kertoisiko joku tiivistetysti mikä tämä hel nyc on ja mistä hän paljastui ja miten?

Vierailija
28.3. 13:47

Miehellä on iso muna ja rahaa ja omaisuutta ihan helvetisti, samoin tutuilla. Tyypin aika kuluu aamusta iltaan AV:lla viisastellessa. Mielipide löytyy kaikkeen. Luulisi vähintään tohtori olevan.