Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Mua niin turhauttaa, ahdistaa ja itkettää! 2 vuotta olen ollut nyt sinkkuna eikä loppua näy! En vaan kestä tätä enää. Kaverit ostaa omistusasuntoja, saa lapsia ja menee naimisiin. Minä se vaan olen yksin. Missä sitä voisi tavata enää ketään?

Vierailija
Eilen 10:38

Voisiko joku kertoa omia tai läheisensä kokemuksia skitsofrenian ensioireista. Millainen henkilö oli, ennen kuin tila oli pahimmillaan? Millainen henkilö oli ennen sairastumista ylipäätänsä?

Suosituimmat

Olen osittain ranskalainen ja eilen olin Stockmannilla juuri ennen sulkemisaikaa. Sitten tuli eri kielillä se kuulutus että "Suljemme pian, kiitos käynnistä plaa plaa". Ja se tuli myös ranskaksi ja liikutuin siinä kohtaa melkein kyyneliin ja tuli niin ihana kotoisa lämmin olo. :'(

Oletteko huomanneet, ettei täällä ole sivistystaso kovin korkealla? Ensimmäisenä joka aloitukseen hyökkää vastustajat jotka ovat jo periaatteestakin vastaan. Tai typeriä rivouksia ja ala arvoista kielenkäyttöä. Pilkkaakin silloin, kun kyse on jonkun uskovaisen aloitus.

Mut jätettiin puolisen vuotta sitten ja muutaman kuukauden ajan musta on tuntunut että elämänhallintani lipsuu kauemmas ja kauemmas. Tavarat jää niille sijoilleen mihin ne sattuu tippumaan, alkoholinkäyttö arkisin (käyn töissä) ei ole mikään moraalinen ongelma enää mulle.

En voi ymmärtää, miten lapset voivat olla näin julmia. Millainen kasvuympäristö on lapsella, joka rääkkää eläimiä? Tästä on täällä keskusteltu ehkä ennenkin, mutta onko lapsi "paha" jo syntyessään, vai onko häiriintynyt käytös ympäristön sanelemaa?

Olen siis 1999 syntynyt, täytän tammikuussa 18 ja aloitan ammattikoulun nyt syksyllä Tampereen suunnalla. En saanut edes kesätöitä mistään ja kaikki kouluun tarvittavat maksaa lähes 700€. Lisäksi vauva on haaveissa ekan vuoden opiskelun jälkeen.

Vierailija
Eilen 22:50

etten ole nähnyt häntä vuosiin, asumme kaukana enkä pääse häntä sairaalaan hyvästelemään. On jo hiipumassa pois.....

Kuinka selviän tästä? Hän oli sairas vuosia ja alitajuisesti varmasti välttelin, koska olen aiemmin menettänyt oman äitini ko. sairaudelle.

Meillä on miehen lapsuudenystävä viettämässä iltaa ja käymässä pitkästä aikaa ja joka kerta kun mies poistuu hetkeksi niin tämä, sanokaamme vaikka Jarmo, alkaa vittuilemaan mulle. Aloitti jo selvinpäin, eikä se nytkään ole vetänyt kuin ehkä kolme olutta ruuan päälle.