Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Siis mä en kestä! Olisin halunnut viettää ekaa viikonloppua vauvaperheenä ihan rauhassa ja ehkä saanut vähän levätä. Nyt poikkis laittoi viestiä, että menee suoraan töistä kaverille ja lähtevät tänään baariin ryyppäämään, ei kuulemma kannata valvoa. Oikeasti, ei tää voi olla todellista?!?

olen lapseton aika nuori ihminen. joskus googlen takia päädyin tälle palstalle. sitten joskus flunssassa aloin selailla tätä ja osallistua keskusteluihin. nyt olen tosi pahasti koukussa, ja se on hiton ärsyttävää. tämä on vaan niin hyvää viihdettä!

Vierailija
Eilen 22:33

Aluksi:älä kommentoi asiattomia,äskeinen ketju katosi.

Nykypäivän miehet,yli 30-vuotiaat pelaa,juo kaljaa ja harrastaa pornoa + itsetyydytystä.Oon niin kypsä!

Vierailija
Eilen 22:35

Nainen, 27 v
* iloinen, avoin, rento, luotettava
* akateeminen koulutus ja mielekäs työ, joka iso osa elämää mutta ei koko elämä
* kauniit kasvonpiirteet, puolipitkät hiukset, luonnollinen kevyt meikki
* muutama ekstrakilo, mutta tarkoituksena niistä päästä eroon

Vierailija
Eilen 22:29

Ollaan oltu miehen kanssa yhdessä nyt yli 15 vuotta, ja miehen haluttomuus on ollut koko ajan ongelma. Pisimmillään selibaattia on kestänyt yhtäjaksoisesti 3 vuotta ja useita vuoden pätkiä on ollut myös.

Vierailija
Ke 19:36

Googlella löytää nopeasti useimpien alojen bruttopalkkoja, mutta kiinnostaisi kovasti mitä erilaisista töistä jää oikeasti käteen!

Kuuluisa joku muu saa kunnian aloittaa, kun omat tuloni jäävät opintotukeen

Ti 23:49

Keskenmenoista tunnutaan puhuttavan liian vähän. Itse koimme keskeytyneen keskenmenon lähiaikoina, rv 12 ja se on maailman kamalampia kokemuksia, mitä meillä on ollut. Ensimmäinen yritys ja toivottu lapsi, eikä enkeli edes tullut sieltä ulos omin avuin.