Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Yksin

Sähköposti oli lähetetty viiden jälkeen. Luin sen seitsemän jälkeen. Siinähän se oli sievästi sanottu. Se, että tämä on tässä. Ystävällisesti ja kannustaen mutta kuitenkin.

käyttäjä-11367

Otin kello 22 e-pillerin ja ilmeisesti hulautin sen alas liian vähällä vesimäärällä ja tabletti ei päässyt hyvin alas. Nyt on koko ajan polttanut ruokatorvea ihan kauheasti, oksettaakin välillä. Veden juominen ei auta, otin leivänpalojakin, mutta ei auta edelleenkään.

Ei kuitenkaan sillä natsitavalla "epäkelpo paska jää yksin ja niin sen pitääkin olla" vaan sillä tavalla, että yksinäisellä on jatkuvasti paha ja sekava mieli ja se johtaa elämänhallinnan puutteisiin sekä oman identiteetin puuroutumiseen; saattaa tehdä täysin vääriä uravalintoja, mielialat vaihte

Vierailija

piti oikeen pienen puheen siitä, miten ulkomaalaisten tekemät rikokset ovat vain marginaalisen ryhmän tekemiä. Mielestäni uutistenlukijan tehtävä on lukeauutise ja tietysti toimittaa. Mutta mitään mielipiteitä ei suolleta joukkoon.  Uskon kyllä että oli kehotettu toimimaan näin.

Suosituimmat
Vierailija

Mitä ajattelette tästä?Pari päivää sitten huomasin tietokoneella kansion jossa oli mulle tuntemattoman naisen nimi.Asia jäi jotenkin vaivaamaan joten kysyin tietokoneen omistajalta,eli mieheltäni asiasta.Kertoi,että kansiossa oli hänen ystävänsä ex:n eroottinen video (siis naisesta) eli jonkun he

Vierailija

Mitä kannattaa/ei kannata tehdä parisuhteessa ollessaan? Miten saada suhdetta parannettua entisestään. Voit kertoa myös ikäsi  ja sen, kuinka kauan olet (yhteensä) ollut parisuhteessa.

jemuli_

Tänää oli eka neuvola ja ultra.. Hoitaja ei ollut varma näkikö sykkeen vatsan päältä otettavassa ultrassa, joten laittoi lähetteen päivystävälle yleislääkärille..

Vierailija

Kuka siskoksista kaunein?

Kim, Kourtney, Khloe, Kendall vai Kylie.

Minun mielestä ehdottomasti kaunein Kendall!
Kim ei mielestäni ole millään tavalla kaunis.

Vierailija

Nouseeko kalu välittömästi pystyyn kun maistat naisen nänniä tai nainen kostutko?

Vierailija

Ammuitte venäjän koneen alas koska oli teidän alueella 5 sekunttia? Kone oli taistelemassa terroristeja vastaan, nehän on uhka turkillekin. Onhan venäläis-koneet loukannut suomenkin ilmatilaa monet kerrat, mutta ei me voida niitä vaan ampua sieltä alas!