Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Selailin sivuja taaksepäin, mutten löytänyt aktiivista ketjua.

Nyt se kuumailmapalloilukin sitten onnistui, ja asiasta totta kai kuvamateriaalia todistuksena. Ei kuitenkaan maisemista, vaan pariskunnasta, heh :)

Olen jo popsinut tuosta pihasta paljon omenoita, joissa on kuulema muumiotauti. Voiko se tarttua ihmiseen? Ja jos voi, niin onko turvallista määrääö olemassa, jonka voi syödä tuollaisia omenoita sairastumatta? Ja voiko niistä tehdä turvallisesti sosetta lapselle?

Suosituimmat

Koirani oli vääntämässä torttua, kun yhtäkkiä kulmantakaa juoksee lapsi joka mitään kysymättä läppäisee koiraani (en tiedä oliko tarkoitus silittää vai mitä) ja koirani pelästyy ihan helvetisti. Lapsen isä käveli perässä, eikä pahoitellut mitenkään tilannetta, tai kieltänyt lastaan.

Suosituimmat

Siinäpä se ihan otsikossa. Miksi Pipsa on palstalla eriarvoinen, eikä hänen tekemisistään saa puhua. Esim. Mungosta löytyy satojen, tuhansien viestien ketjuja, Pipsaketjut katoavat heti, oli sisältö mitä tahansa.

Meillä oli esikoisella ensimmäistä kertaa korvatulehdus viime keväänä. Vein lääkäriin, koska ei ole niitä aiemmin sairastanut. Lääkäri määräsi ab-kuurin (lapsen ensimmäisen). Kysyin kyllä, onko se välttämätön, ja lääkäri vastasi, että on (ja uskoin häntä).