Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Vierailija

Jos hyväksyt abortin, niin missä vaiheessa raskautta menee se tarkka raja, minkä jälkeen abortti on murha? Vai eikö se ole sitä missään vaiheessa? Jos abortoin lapseni viikko ennen laskettua aikaa, niin eikö se silloinkaan ole murha?

Vierailija

Onko mahdollista, että vahva humalatila aiheuttaa estotonta piereskelyä vieraiden ihmisten seurassa? Vaikka henkilö ei selvinpäin koskaan piereskelisi vieraiden ihmisten seurassa? Voiko olla niin kännissä, ettei tajua piereskelevänsä..?

Vierailija

Eli perhe joka rempannut asunnon ja muuttanut siihen ja nyt pitää tuparit. Muuttivat pienempään, luulisin että eivät halua kauheasti "krääsää".

Tosi vaikea keksiä mitään, siis yhtään mitään... Pelkkä kukkakimppu tuntuu liian vähäiseltä / viralliselta.

On itse ostanut Zarasta jotkut kahdenkympin saappaat "vuosia sitten", vastaavia kysyneelle lukijalle suosittelee 800 euron ylipolvensaappaita.

Miksi bloggaaja jolla ei tule ikinä olemaan varaa edes kokeilla tuollaisia kenkiä mainostaa niitä lukijoilleen?

Vierailija

Olen jo vuosia ihmetellyt, että lääkärien vastaanottohuoneissa ei ole naulakkoa laukulle, kun lääkäri käskee riisutumaan esim. ylävartalon paljaaksi.  Ja monessa huoneessa ei ole edes seinällä koukkua, johon pistäisi ne riisumansa vaatteet, vaan usein lääkäri kehottaa nakkaamaan esim.

Vierailija

Perheeseemme on tulossa uusi tulokas, ja nimen mietintä käynnissä. Ehdotin miehelle Oula-nimeä, mutta hänen mielestään se on liian harvinainen ja erikoinen. Meillä on kaksi poikaa, joilla on myös melko harvinaiset, mutta silti ihan täysin suomalaiset nimet.

No, otsikossa se tulikin. Mahassa, erityisesti navan ympärillä ja kylkikaarien, varsinkin oikealla puolella, on alkanut tuntumaan outoja tuntemuksia. Tuntemukset alkaneet jo ainakin kuukausi sitten. Maha kerää myös ilmaa paljon, välillä jopa kivuliaasti.

Vierailija

Missä kappaleessa lauletaan babbadapidikka....ja kova trumpetti soitto... oon ettiny tätä kyseistä kappaletta jo vuosia, joten voisko joku vihdoin ja viimein kertoa sen? Kiitos :)

Ps. En tiedä kirjotinko oikein ton "babbadapidikka"
...

Vierailija

Mies juopotellut jo pitkään. Meillä kaksi pientä lasta ja olen vielä raskaana. Tänään riidan jälkeen päätin, että lähden kun mies sammuu. Pakkasin jo tavaroita... mutta mihin menen? Välit ystäviin ja sukulaisiin ovat viilenneet, kun joutunut ylläpitämään kulisseja.

Vai mitä voi päätellä tästä blogi-tekstistä?

"Teen kylvyn valmiiksi, mieheni lähtee pelaamaan futista. Ja samalla hetkellä kun Syffe menee kylpyyn, herää Elbis. Katsellaan hetki Syffen kylpemistä yhdessä, mutta sitten alkaa olla iltavalmistelujen aika."

HUI!