Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Ei ole keneltäkään jäänyt huomaamatta, että tällä palstalla kaikki inhoaa ja halveksii laulaja Jenni Vartiaista. Sattumalta eilen huomasin tv3 100 tarinaa Lastensairaalasta, missä Jenni puhui mielestäni aika asiallisesti ja fiksusti jutusta missä kaikki ovat mukana.

Mitenkäs tuota saisi yö syömistä hillittyä?
Se nälkä iskee aina illalla /yöllä jos on hereillä. Vaikka siis olisi päivän aikana syönyt ihan normaalisti ja terveellisesti ( olen laihduttaja).
Sitruunaveden juonti auttanut jonkin verran nälän hallitsemisessa.

Vierailija
Eilen 21:05

Voi luoja mitä sontaa, ei osannut laulaa, meni yli tytön äänialan. Ja mitä ne tanssijat oli? Sanoisin, että samanlainen vinkuja kuin tyttöystävänsä Sannikin, mutta vielä huonompi. Biisi täyttyä kuraa.

Vierailija
Eilen 19:25

Ihmettelen kun ihmiset sanovat ettei luonteelleen voi mitään, niin miksei? Jos olet esimerkiksi äärimmäisen pihi, etkö pysty muuttamaan luonnettasi vähän enemmän anteliaaksi?

Vierailija
To 16:42

Listataan oikein rumia näkyjä.

Suorat housut/farkut, laskettelu- tai ulkoilutakki ja nahkainen käsiveska. Jalassa mokkanahkaiset nilkkurit.

Yök, menee halut tommosista näyistä.

T. Pena

Vierailija
Eilen 19:53

Moikka.

Voisitko ystävällisesti tehdä mulle ruokavalion, jolla saisin mahdollisimman nopeasti pois kiloja. Pituutta 158 ja painoa 53 kiloa. Tavoitteena -7 kg.

Kootaan ketjuun ilmeisiä niksejä, jotka ovat sinulle tai tutullesi olleet suuria oivalluksia, mutta muille ei niinkään... Inspiraation sain tiskiharja tiskikaapissa -ketjusta. Nauretaan uusavuttomuudellemme ja ehkä joku saa oikeastikin hyödyllisiä niksejä.