Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Toisiks uusin postaus blogissa #uinoraaste ja video löytyy myös youtubesta uino best friend. Oonko ainoo jonka mielestä tää kaveri on tosi rasittava? Ja ikää jo 26v, ei kyllä uskois. On kiva et on hauska mut toi touhu menee jo yli mun hilseen :D

Vierailija

Mahtaako J.A. olla jo tänään jonkun helsinkiläisen baarin tiskillä hiukan rentoutumassa? Jos on, niin sönköttäjien jono on pitkä. Ja selän takana henkivartija katsomassa, ettei huumejengin terminaattori iske.

Vierailija

Itse taidan päätyä tummaan Aladdiniin vai Paradisekö se on, lisäksi tradition mukaan se pikkurasia tummasuklaisia konvehteja joiden sisällä kokonainen kirsikka liköörissä. Wienernougat jo hankittu.

Vierailija

Ettei hänestä tulisi miesasiamies lassukkaa isona? Onko ehdotuksia? Tietenkin työttömyys ja syrjäytyminen edesauttavat eikä näihin voi paljon vaikuttaa. Kannattaisiko esimerkiksi hallita ja vahtia pojan tietokoneen käyttöä, uskon että datanörtteily voi altistaa lassukoitumiselle.

Vierailija

Tuli minulle tutuksi lähinnä tuosta yökyläily-ohjelmastaan. Välillä häntä saattaisi erehtyä luulemaan ihan ystävälliseksi ja käytöstavat omaavaksi naiseksi, mutta vähän väliä on kummallista piilov*ttuilua havaittavissa. Mistähän tuollainen kumpuaa?

Vierailija

Entä polttaako? Meidän tyttö ei tee kumpaakaan. Yhdessä vaiheessa pyysi hakemaan alkoholia ja olisi halunnut juoda pari pulloa siideriä. Mutta tämäkin vaihe meni ohi. Ei myöskään pyöri iltaisin missään vaan on kotona. Joskus meillä kavereita yötä, mutta itse ei kyllä mene kavereiden luo yöksi.