Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
10:55

Eilen pokasin komean ja hauskan miehen jonka kanssa tilanne eteni jatkoille saakka, tuli aika riisua vaatteet ja sitten tämä mies teki jotain hirveää. Ihan kamalaa, en vain kyennyt enää :D Hän sanoi että "oi miten sileä MASU" masu, vittu oikeasti? 😂 oli pakko potkia se ulos.

Toivottavasti ne jotka ovat naimisissa suomalaisten miesten kanssa saavat hyvää kohtelua suomimiehiltä.

Äsken katsoin ikkunasta ulos kun suomal. mies ja thainainen ulkoiluttivat koiraansa ja pikkuruisen thainaisen pikimustat hiukset oli kiinni hainhampaalla °▼°

Vierailija
15.3. 20:57

Joko ootte kattonut kaikki jaksot? Mulla ei ollut elämää eilen illalla ja tänään, joten katsoin kaikki putkeen :D Niin hyvä sarja, tää on jopa ainoa sarja jossa kestän osittain surkeaa näyttelemistä, koska juoni on niin koukuttava!

Olen alkanut vihaamaan miestä. Kahdeksan kuukautta seurustelua takana, mies sanoo olevansa niin ihastunut ja käyttäytyykin yhdessä niin. Kuitenkaan emme koskaan tee mitään, näemme viikolla kun hän tulee iltaisin luokseni.

paheksuttaisko porukalla tuota naista? mä kyllä kauhistuin kun naisella on valtavat velat ulosotossa, saa toimeentulotukea, mutta voi maksaa 270 e kuussa hevosen täysihoitopaikasta. kuvioon kuuluu tietysti myös pari erityislasta ja ex-miehiä.

Olen aina vihannut kuntosalia ja muita liikuntamuotoja, joissa pitää lähteä johonkin. Olen kuitenkin viime aikoina intoutunut jumppaamaan kotona. Olen normaalipainoinen, mutta ilmeisesti laihaläski, koska en ole koskaan harrastanut arkiliikuntaa enempää.

Oletteko te viisuihmiset jo katselleet / kuunnelleet eri maiden viisut läpi? Onko löytynyt suosikkeja / inhokkeja?

Kaikenlainen muukin Euroviisuihin liittyvä keskustelu on tässä ketjussa suotavaa! :)

Suosituimmat
Vierailija
28.3. 13:47

Miehellä on iso muna ja rahaa ja omaisuutta ihan helvetisti, samoin tutuilla. Tyypin aika kuluu aamusta iltaan AV:lla viisastellessa. Mielipide löytyy kaikkeen. Luulisi vähintään tohtori olevan.