Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Aiheuttaako muille pikkujoulut riitoja? Minua risoo jo etukäteen miehen perjantaiset pikkujoulut. Meillä on kaksi pientä lasta, 4 v ja 6 kk. Mietin kauhulla pikkujouluiltaa, seuraavaa yötä ja seuraavaa päivää.

Suosituimmat
Vierailija

Olen seurannut asuntoilmoituksia ja päässyt näin kurkistamaan tuntemattomien ihmisten koteihin. Olen huomannut, että iso osa sisustuksesta 200 000 - 300 000 euron kodeissa on aika tyylitöntä ja halpaa.

Vierailija

Näkeekö ne siellä terveyskeskuksessa että olen käynyt katsomassa omia tietojani siellä kanta.fi:ssä?

Olin viikon lomalla ja ei ollut puhelin mukana ja olivat yrittäneet soittaa.

Ystäväni ex-tyttöystävä syyttää häntä raiskauksesta. Heillä on riitaisa ero meneillään, olleet 9 vuotta yhdessä. Tyttöystävä pyrkinyt aina kontrolloimaan häntä. Tämä tyttöystävä mm. käynyt psykiatrin kanssa juttelemassa aiemmin. Eilen tekivät "virallisen" eropäätöksen.

Vierailija

Keittiössämme on kolme isoa pintaa (tiskipöytä, työpöytä ja saareke) tummanruskeaa laminaattitasoa, jossa alumiinin värinen ulkoreuna. Muuten keittiössä on tummaa puuta, valkoista ja tuota alumiinia. Tummat isot pinnat imevät valoa ja haluaisin vaihtaa ne valkoisiksi.

Vierailija

Olen normaalipainoinen 172/64. En ole syönyt oikeastaan ikinä niitä pullia ja herkkuja y.m muita höttöruokia, ja liikuntaa olen harrastanut aina. Intervalleja, juoksua, kävelyä, lihaskuntoa ja myöskin pitänyt lepopäiviä.

Vierailija

Olen 20v lähes koko elämän kärsinyt sosiaalitilanteiden jännittämisestä ja punastun todella helposti aivan punaiseksi, jos vaikka joku katsoo pitkään minua tai huomio millään tapaa minua. Tästä on tullut aivan kamalan härisitsevää, ja ahdistusta...