Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Nää on niin hyviä, olen nähnyt kaikki osat varmaan sata kertaa enkä koskaan kyllästy. Mites muut, kiinnostaako Poirot? Oma suosikki on kuolema Niililä ja muutkin nämä yli tunnin pituiset jaksot. Idän pikajuna- jakso taas oli täysi pettymys, sininen juna taasen loistava.

Hän uhkailee heittävänsä minut pihalle kodistamme vaikka en ole kyennyt hankkimaan itselleni omaa asuntoa. Olen itsekin sitä mieltä että minun olisi korkea aika muuttaa omilleni (olen tällä hetkellä 25-vuotias) mutta se ei vaan ole Suomessa niin helppoa.

Vierailija
19:53

Mun on Avara luonto, ollut aina. Hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Nostalginenkin nykyään, kun muistelen kaikkia niitä katselukertoja lauantain saunavuoron jälkeen edesmenneen isäni kanssa.

Suosituimmat

Siinäpä se ihan otsikossa. Miksi Pipsa on palstalla eriarvoinen, eikä hänen tekemisistään saa puhua. Esim. Mungosta löytyy satojen, tuhansien viestien ketjuja, Pipsaketjut katoavat heti, oli sisältö mitä tahansa.

Vierailija
17:12

Päätin nyt lähteä kokeilemaan karppaamista ja olen nyt pari päivää ollut tällä "ruokavaliolla". Onko muilla kokemusta, onko ollut mielitekoja? Vaikka nälkä ei ole juuri ollenkaan niin mulla tekee silti mieli pitsaa, hampparia, karkkia...

Vierailija
Ma 21:27

Taukkia ja Wemmua kukaan ei varmaan ole unohtanut. Mutta olen miettinyt pääni puhki, mikä oli sen miehen nimimerkki, joka asui Stadin keskustassa ja ajoi kaksipaikkaista Bemaria. Sellainen tummahiuksinen mallipoika?

Mitä ircin feimit nykyään puuhailee? Tuliko heistä koskaan mitään?

Suosituimmat

Työttömät vaan siirtyy eri luukuille, ja byrokratia lisääntyy. Ennemmin saisi opiskella tai tehdä pikkuhommia (harjoittelua tm joka voisi johtaa vakituiseen työpaikkaan) tai kokeilla yrittämistä ansiosidonnaisella. Uskon ennemmin kannustamiseen kuin piiskaamiseen.