Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Ekan kerran kolmeen kuukauteen kommentoin opiskelupaikka - uutiseen. Kysyin koska tulokset tulevat tiettyyn yliopistoon. Sen jälkeen access denied.. Eli en pysty edes avaamaan yhtään keskustelua. Toiselta eli tältä koneelta pystyn. Siis mitä täällä tapahtuu?

Vierailija
21.1.2014

Kertokaapa pitkässä suhteessa olevat naiset mikä saa teidät syttymään seksille. Kun uutuuden viehätys on jo mennyt, mutta muuten asiat ovat hyvin, niin miten saada puolison (vaimon) himot hyrräämään? Toisinaan kun arki on kiireistä ei aikaa hellyydelle jää.

Vierailija
14.6.

Katsoiko kukaan ekaa jaksoa? Mitä mietteitä?
Aika bimboja nuo naiset ainakin. Ja sama linja näkyy olevan myös Ruotsin tosi tv:ssä, tatuoitua valkoroskaa näin lyhyesti tiivistettynä.

Lapsi on entisen miesystäväni, joka sittemmin on palannut takaisin asumaan minua edeltäneen naisen kanssa. Kuitenkaan suhteemme ei päättynyt vaan tässä sitä nyt ollaan 7 viikolla... Lapsen aion pitää, mutta mitä teen lapsen isän kanssa?

Suosituimmat

Kiinnostava työkaveri laittoi eilen viestiä, että häntä kiinnostaisi nähdä joskus vapaa-ajalla. Oon ollu tosi kiinnostunut tästä miehestä jo pitkään joten vastasin "No on tässä jo yli vuosi odoteltu että kysyt ;)" jne (en laita koko viestiä tähän) Ehdotin myös päiviä jotka mulle käy.