Tervetuloa keskustelemaan!

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt sekä jokaiselta alueelta sen mahdolliset omat säännöt.

Vierailija

Mieheni tuli juuri kotiin saunaillasta. Hän kertoi minulle, että on "telakoitunut" siellä kaverinsa kanssa. Eli olivat asettaneet kalunsa vastakkain ja sitten vuorotellen vetäneet esarit toisten päälle.Mitä tästä pitäisi ajatella? Olen järkyttynyt.

Kutsuuko joku oikeasti vielä ihmisiä kylään? Niin 70-lukua! O. M. G. Minä en IKINÄ pyydä ketään kylään, saati kaverini. Jos tavataan niin tavataan baarissa tai ulkona. Paljon helpompaa näin. Energia ei kerta kaikkiaan riitä siihen, että laittaisi jotain tarjottavaa ja siivoaisi vieraiden jäljet.

Vierailija

Olemme olleet yhdessä 27 vuotta ( naimisissa) . Ensimmäiset 20 v olivat ihan onnellisia . 7 vuotta sitten koimme suuren elämän vaikeuden jonka keskelle jäin yksin. ( sairaus) Mies jatkoi elämäänsä enkä saanut lukuisista pyynnöistä/ keskusteluista huolimatta  tukea häneltä .

Vierailija

Olen 20-vuotias nuori nainen ja aloin pikkuhiljaa murehtimaan "turhaa" asiaa. Toiselta puolen suvussani on ollut rintasyöpää melko paljon (mahdollisesti periytyvä geeni, "kriteerit" ei kuitenkaan juuri ja juuri täyty).

Vierailija

Yli 30v. kaverini laittoi fb-ketjun, jossa kertoi, että on menossa synttärinään paikkaan xx, kuka lähtee mukaan. Moni vastasi ketjuun "mukana!", "Tullaan!" jne. Kaveri vielä varasi pöydän paikasta, kun selvisi, että tulijoita on.

Suosituimmat
Vierailija

Minä sain juuri kuulla, että siskoni oli viime vuonna tehnyt abortin koska hän halusi viettää omia synttäreitään. Kolmas vauva oli suunnitelmissa, mutta sisko ei ole päässyt 3 vuoteen viettämään synttäreitä joko koska oli raskaana tai vauva oli niin pieni. Järkyttävää. 

Vierailija

Alkaa pikkuhiljaa hajota pää tähän seksi sitä seksi tätä, kaikki panee ja nussii sikin sokin ja se on ihan arkipäivää muka kaikille. Vitut on! Nämä seksi ja rakkaushommelit isketään siihen muottiin, että kaikkien pitää harrastaa niitä, ja kaikki harrastaakin.

Vierailija

Naiset ovat mielenkiintoisempia ulkonäöltä kuin miehet, mutta naisissa on vähän kiinnostavia persoonia. Miehissä taas on paljon enemmän kiinnostavempia persoonia, mutta miesten ulkonäkö ei ole yhtä mielenkiintoinen kuin naisten.

Suosituimmat
Vierailija

Millaiset kännit joit viimeksi? Kuinka paljon otit ja mitä alkoholia? Kenen seurassa olit vai olitko yksin? Missä joit? Mitä teit? Millaista oli, oliko ihanaa, kamalaa tms- millaiset fiilikset? Oliko ikimuistoiset juomingit?

Suosituimmat
Vierailija

Jos hyväksyt abortin, niin missä vaiheessa raskautta menee se tarkka raja, minkä jälkeen abortti on murha? Vai eikö se ole sitä missään vaiheessa? Jos abortoin lapseni viikko ennen laskettua aikaa, niin eikö se silloinkaan ole murha?