Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Olen toista kertaa kotiäitikierroksella toisen lapsen kanssa. Asumme nykyään eri alueella. Esikoisen kanssa viihdyin kotona niin hyvin! Joka päivä puistoilua, siellä oli aina samat äidit, paljon lapsia ja ihanat työntekijät. Tai sitten kävimme avoimella päiväkodilla.

Private Blend blogi lopettaa. Järkevä päätös kun Mikon kiinnostus bloggaamiseen on alkanut hiipua. Tämä ei ole tarkoitettu ilkeilyksi, mutta monen Mikon kollegan kannattaisi harkita samaa. Auttamatta vuosien vieriessä bloggaajat väsähtävät.

Sitä on jaksettu toistaa kuinka aamulla pitää syödä kun on "päivän tärkein ateria". Tämä väite on ruokateollisuuden ja kapitalistin alulle laittama että ei vaan raskaan työn raataja kävisi vajaateholla kun on pitänyt tehdä pitkää päivää työnantajan hyväksi.

Suosituimmat

Ikuisuusaihe. Lapsen luokan leirikoulu maksaa 200 euroa per mukula. Tämä on tiedetty nyt viisi vuotta. Nyt yhtäkkiä ilmestyy vanhempia jotka väittää ettei heillä ole tätä 200 euroa.

Viidessä vuodessa sen säästäminen olisi vaatinut 40 euroa vuosi. Siis kolme euroa kuussa.

Vierailija
10:17

Eli siis tilanne on tämä, mies erosi exästään n. kuukausi sitten, me alettiin seurustelemaan aika nopeasti sen jälkeen. Selvisi kuitenkin että miehen ex on raskaana ja olivat yhdessä päättäneet että abortti on oikea ratkaisu koska suhde oli lyhyt, ex on työtön ja eivät ole enää missään väleissä.

Vierailija
08:09

Ostamani marinoitu tofu alkoi mennä vanhaksi, joten paahdoin sen viipaleina uunissa. Mitä tekisin siitä? Salaattia tietty, mutta muita ehdotuksia? Voiko pakastaa? Olen ihan aloittelija tän käytössä, mut mua miellytti maku ja koostumus jopa suoraan paketista maistettuna :D .