Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Olen parikymppinen mies ja olen viime aikoina etsinyt hyvin istuvia, tiukahkoja nahkakäsineitä. Ongelmani on se, että minulla on mieheksi pienet kädet ja miesten käsineissä pienimmätkin koot ovat hieman liian isoja, varsinkin sormille jää turhan paljon tyhjää tilaa.

Vierailija

Niin moni on ollut niin hyvä paperilla. Kaiken järjen mukaan mun olisi pitänyt niistä kiinnostua, niihin ihastua. Mutta kukaan ei ole tuntunut aikoihin miltään. Yhteistä näille kaikille miehille olen tietysti minä. Jotain vikaa päässä. Korjautuukohan se koskaan?

Vierailija

Miten usein teillä siivotaan? Naiseni siivoa n. kerran viikossa ja edellinen naiseni imuroi ja pyyhki pölyt 1-2 päivän välein. En ole tyytyväinen asioiden nykyiseen kulkuun ja mietin vain, että olenko kohtuuton, jos vaadin siivousta esim. 2 päivän välein.

Suosituimmat
Vierailija

Mulle tulee mieleen:

 

Kaikki koulutetut ovat "herroja" ja heihin ei voi luottaa

Saunakaljan ostaminen tarkoittaa alkoholiongelmaa

Fyysinen työ on ainoa oikea työ miehelle.

Paras automerkki on mersu

Olis tarkotus mennä huomenna puhumaan pahasta päihdeongelmasta mut epäilyttää levittääkö ne kaiken tiedon myös niille tahoille joiden en halua asiasta tietävän. Nykyään varsinki ku huumeista puhutaan osa ihmisistä tekee aika radikaaleja ratkasuja niiden kanssa jotka käyttää.

Vierailija

voidakseen käydä koulua kaupungissa, maalla kun ei ole riittävän monikulttuurista kasvuympäristöä. Jossain syrjäkylillä ei kasva maailmankansalaisia, joten pikkulapsi erotetaan perheestään asumaan isoäidin luokse. Siellä on kavereita ja harrastuksia, eihän 7v vanhempia kaipaa.

Vierailija

Miksi niin, varsinkin jos ette itse ole neitsyitä? Siis ymmärrän kyllä, että seksi on ainutlaatuinen asia ja se halutaan kokea luotetun kumppanin kanssa, mutta en oikein ymmärrä, miksi siihen liitetään vaatimus neitsyydestä?