Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

En kehtaa edes kuvaa laittaa enkä osaisi. Eli 170/85, mitat 106, 91,114, ja vartalo mallia spoon, en vain osaa pukeutua. Millaisia mekkoja, housuja ja hameita tai yläosa pitäisi käyttää, en halua ostaa enää yhtään heräteostoksia jotka päätyy kirpparille.

Keskusteltiin tuossa miesten saunaillassa (läsnä vain miehiä, joilla on max. 3 kumppania eikä siis paljon empiiristä pohjaa) siitä, onko naisten emättimien kokovaihtelu yhtä suurta kuin miehillä peniksissä. Kertokaa viisaammat!

Suosituimmat

Liputan itse siivoojien puolesta, koska palkka on pieni, ilta- ja muut korvaukset surkeita, ja ellei kyse ole sivu- tai kesätöitä tekevästä opiskelijasta, siivoojia pidetään helposti vähän jälkeenjääneinä.

tänään iltapäivällä ja kertoa, ottaako asunnon vai ei. Hiljaista on ollut. Sain toisen tarjouksen ja lupasin soitella heti, kun tiedän tuon ensimmäisen ehdokkaan päätöksestä. Pitääkö vielä odotella vai sanonko tälle uudemmalle tarjokkaalle, että asia selvä, saat avaimet tiistaina?

Suosituimmat

Ikuisuusaihe. Lapsen luokan leirikoulu maksaa 200 euroa per mukula. Tämä on tiedetty nyt viisi vuotta. Nyt yhtäkkiä ilmestyy vanhempia jotka väittää ettei heillä ole tätä 200 euroa.

Viidessä vuodessa sen säästäminen olisi vaatinut 40 euroa vuosi. Siis kolme euroa kuussa.

Vierailija
16:46

Oli kai virhe muuttaa yhteen sillä suhde on nykyään arkipäivää. Kun näin mieheni ensimmäistä kertaa tiskaamassa ja imuroimassa niin tuli sellainen olo että tuossako se nyt on elämäni mies. Ne miehet joista ole aina fantasioinut ei ole yhdessäkään fantasiassa tiskannut.