Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
23.11.2006

Hei. Olen kolmekymppinen nainen, joka pitää mökkeilystä. Viime kesänä viisi pariskuntaa oli vieraanamme mökillä. Ensin oli tyttöjen saunavuoro, sitten poikien. Poikien juostessa uimasta saunaan tirkistelimme ikkunasta niiden heiluvia heppejä.

Vierailija
Eilen 09:00

Miten ihmeessä miehet kehtaa antaa netissä itestään niin väärän kuvan? Esim. kerran treffasin tyypin joka kertoi olevansa pankissa johtavassa asemassa töissä, elämäntapaliikkuja ja sporttinen vartalo.

Vierailija
07:59

Mistähän voisi olla kyse jos ihminen kykenee vain puhumaan ja puhumaan eikä pysty kuuntelemaan tai oikeasti keskustelemaan tai käsittelemään kuultua puhetta. Oman elämän hallinta ollut myös aina hukassa.

Vierailija
07:40

Nyt Liidi petti! (WD40). Vaihdoin hyvin toimineen Finishin ja pesutulos oli niin surkea että luulin unohtaneeni koko tabletin! Pesin uudestaan ja sama tulos. Roskiin joutaa kilo moskaa.
Hyviä vaihtoehtoja?

Taas yksi julkkispari joka eroaa...

”Muusikot Paula Vesala, 34, ja Lauri Ylönen, 37, ilmoittavat Iltalehdelle, että he eroavat. Samalla he kertovat, etteivät aio kommentoida asiaa enempää julkisuudessa, vaan he pyytävät rauhaa ja yksityisyyttä asian käsittelyyn.

Itse olen alkoholistiperheen lapsi. Hakattu ja alistettu. Muutin 16 - vuotiaana omilleni. Masennusta ja raiskaus takana. Silti mulla on 2 tutkintoa. Päivääkään en oo ollut työttömänä.

Selittämällä ja tekosyitä keksien aina on selitys miksei ota itseään niskasta kii.