Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Eräs kaverin kaveri on fyysikko. Hän on sellainen pitkätukkainen vähän boheemin oloinen heppu. Joku nainen alkoi tehdä tuttavuutta hänen kanssaan meluisassa ravintolassa. Nainen kyseli jo alussa että mitä mies tekee ja mies vastasi totuuden mukaisesti. Nainen selvästi lämpeni.

Eli olemme muuttamassa asuntoon, jossa on jokaiseen ikkunaan asennettu siistit valkoiset sälekaihtimet. Edellisessä asunnossa meillä oli laskosverhot käytössä lähes joka huoneessa. Tykkään tietystä koruttomuudesta, mutta noiden sälekaihtimien lisäksi ikkunat kaipaavat jotain.

Kohta 2v heittelee ruokaa ympäri keittiötä, osaa syödä jokseenkin nätisti jos oikein nälkäinen. Koko keittiön saa silti siivota melkein joka kerta kun on syönyt. Ei usko ollenkaan, nauraa vain kun komennetaan. Kuuluhan tämä nyt tähän ikään, mutta onko kellään mitään neuvoa mitä voisi tehdä.

Vierailija
15:04

Ensimmäisen miehen kanssa harrastin seksiä kp 16 kahdesti. Ensimmäisellä mies ei lauennut ja toisella keskeytetty yhdyntä. Toisen miehen kanssa kerran kp 20 ja kaikki sisälle.

Vierailija
15:48

Olen tällä hetkellä parikymppinen ja juuri aloittanut uudessa työssä. Olen seurustellut puoli vuotta maailman ihanimman miehen kanssa joka on minua 8 vuotta vanhempi. Kondomi on ilmeisesti hajonnut jossain vaiheessa ja olen raskaana, tosin hyvin alussa.

Suosituimmat
Vierailija
09:37

Olenko minä ihan kontrollifriikki vai tunteeko joku muukin samoin? Anoppi, eli 3-kuisen vauvamme mummo ärsyttää niin vietävästi.