Tervetuloa keskustelemaan!

Kello 23-07 keskustella voi vain kirjautuneena. Lue keskustelun säännöt.

Lopetan ystävällisyyden, herrasmiesmäisyyden, kohteliaisuuden eli minun pitää muuttua täysin päinvastaiseksi ihmiseksi mitä naiset väittävät haluavan. Rupean myös agressiiviseksi ja väkivaltaiseksi.

Olipas jännä oivallus, meni aika kauan tajuta, että naisethan valehtelee.

Olen 22-vuotias etelä-afrikalainen mies,ja mulla on noin 17cm (vahan yli iphone 6s plus ja sama paksu kuun PS4 ohjain kahva. Munulla oli suomalainen tyttö mutta hän aina valittaa, että se sattuu. Kysymykseni on: Mikä on keskimääräinen suomalainen peniksen koko?

Vierailija

Tyttäreni (15v) on kovin alakuloinen jatkuvasti, nukkuu todella vähän ja on omissa oloissaan paljon. Jos kysyn onko hänellä kaikki hyvin tms, tulee vastaukseksi "mua vaan väsyttää" tai "mietin vaan yhtä koulujuttuu".

Pinja91

Rekisteröidyin juuri ja se oli helppoa kuin mikä, tekaistut sähköpostit ja nimimerkit, miksi te muut ette vaivaudu? En malta lopettaa jo klo 11, ei kai rekisteröitymisestä mitään haittaakaan ole.

spolitical

Haluan saada mahdollisimman hyvin kansan mielipiteen esille siitä miten maan kuuluisi johtaa nykyisessä haastavassa tilanteessa. Vastatkaa lyhyesti Kyllä ta Ei ja perään mitä teitä kismittää ja rakentavasti mitä voitais tehdä siinä asiassa toisin.

Vierailija

Mulle tulee mieleen:

 

Kaikki koulutetut ovat "herroja" ja heihin ei voi luottaa

Saunakaljan ostaminen tarkoittaa alkoholiongelmaa

Fyysinen työ on ainoa oikea työ miehelle.

Paras automerkki on mersu

Vierailija

Kun olin yläasteella, liikunnan numeroni oli aina 2 pykälää osaamistani huonompi aktiivisuuden puutteen takia. Ei tainnut ope tajuta, kuinka vaikeaa koulukiusatulle oli kiinnittää muiden huomiota itseensä (ja tekemiinsä virheisiin) olemalla aktiivinen.

Ymmärrän täysin avioeron kun puhutaan suhteissa, joihin sisältyy esim. fyysistä tai henkistä väkivaltaa. Mutten usko, että tällaisesta on kyse suurimmassa osassa avioerotapauksia. Miksi siis ihmiset sitoutuvat ja tekevät lupauksia tulevaisuudesta, kun niiden eteen ei ole valmiita tekemään töitä?