Onko totta, että mies lähtee vasta kun on uus katottuna?

Vierailija

Kommentit (20)

Vierailija
Viesti

Mutta en tiedä yhtään eroperhettä, jossa mies olisi lähtenyt ILMAN että on jo uusi kuvioissa. Voi olla sattumaakin.

Vierailija
Viesti

eivät olleet katselleet ketään valmiiksi vielä siinä bänksitilanteessa, mutta katselivat kyllä uudet naiset itselleen aikamoisella kiireellä sen jälkeen.

Vierailija
Viesti

todella ensin on uusi katsottuna ja sitten vasta lähtö. Mies haluaa pyykinpesijältä toiselle.

Vierailija
Viesti

Lainaus:

Täällähän aikoinaan annettiin kiivas ohjeistus siitä, että ensin lähdet ja sitten vasta etsit uuden!!
Näin on vaatimus eroavalle puolisolle siinä tapauksessa, että tulet jätetyksi. Sen sijaan jos itse jätät, voit aivan hyvin etsiä valmiiksi uuden. Sama idea kuin lapsipuolten tapauksessa. Mamman lapset ovat aina etusijalla sekä omassa että etävanhemman perheessä.

Vierailija
Viesti

Näin ainakin meillä...eli mies oli etsimällä etsinyt uuden treffisivustolta. Sitten kun sopiva löytyi, lähti. 20 vuotta oli avioliittoa takana.

Vierailija
Viesti

Itse en kyllä enää suhteeseen ryhtyisi, tai ainakaan kovin nopeasti. Kyllä se vapaus olisi sittenkin ollut meikäläisen vaihtoehto. Mutta katsotaan kun lapset ovat hieman isompia...

Vierailija
Viesti

Tunnen myös miehiä, jotka ovat ottaneet eron ja olleet sen jälkeen useammankin vuoden yksin ennen kuin ovat taas alkaneet vakavaan suhteeseen. Tietenkin lähteminen on helpompaa sekä miehille että naisille, jos uusi on katsottuna valmiiksi. Näin etenkin, jos oma markkina-arvo ei ole korkein mahdollinen, joten uuden löytämiseen ei voi luottaa.

Vierailija
Viesti

Yritti toki väittää, ettei uudella ole mitään tekemistä asian kanssa, heh.Yhdessä lähemmäs 20 v. ja 2 pientä lasta.Ihmettelen aina, mistä näitä naisia näille perheenisille riittää. Saako jotkut naiset kicksejä siitä kun mies jättää perheensä?

Vierailija
Viesti

Vataus on tietty ei. Koska löytyy sellaisiakin joilla ei ole uutta katsottuna. Eli KAIKKI eivät ole katsoneet uutta tilalle. Se siitä.

Vierailija
Viesti

Sinähän sen voit potkia jo aiemmin ulos, kun kerran olette eroamassa. Pitääkö sitä eroa vetkuttaa niin kauan, että toinen etsii jo uuden tilalle.

Vierailija
Viesti

kun ei ole läheisiä tuttuja eronnut.. (ja niistä eronneista en tiedä eron syitä niin hyvin, että tietäisin varmasti).Luulisin kyllä, että moni mies haikailee "sinkkuaikoja" huonon liiton aikana (aivan kuten naisetkin) ja voivat jopa haluta viettää vapaata elämää ennen uutta parisuhdetta. Tietysti todennäköisemmin jos eivät ole tottuneet "passattaviksi".

Vierailija
Viesti

Totta kai naisillakin on samaa, mutta väittäisin, että naisilla on silti useammin enemmän uskallusta lähteä huonosta suhteesta vaikka uutta ei ole katsottuna valmiiksi.Miehet yleensä roikkuu huonossa suhteessa eivät uskalla/saa aikaiseksi eroa vaikka halua ja syitä siihen olisi liuta. Kunnes sitten tulisesti rakastutaan uuteen ja sen jälkeen uskalletaan irrottautua vanhasta.

Vierailija
Viesti

Onhan toi sairaan kyynistä ja kusipäistä, mutta sille lähtijälle kaikkein kivuttomin ratkaisu.Naiset, älkää aina kärsikö, venyttäkö pinnaa ja olko itse kunniallisia ja rehtejä, siitä ei ole mitään hyötyä.ELi jos kituutatte paskoissa suhteissa, kuten av:n naisista moni tuntuu tekevän, niin reippaasti vaan etsimään sitä uutta suhdetta, johon lähteä. Oikeasti se on paras ja vähiten teillä kärsimystä aiheuttava ratkaisu.Vierailija
Viesti

Se alkoi pitämään huolta ulkonäöstään, treenaamaan ja laihduttamaan, sekä haalimaan entistä enemmän omaisuutta noin vuotta ennenkuin lähti. Luulin, että se teki sen omaksi ilokseen tai mua ajatellen, ehkäpä jo syvempi sitoutuminen kävi mielessä. Tutut odottivat kai vauvauutisia ym. Mikä typerys olinkaan! Eron jälkeen mies esitti katuvaa ja puhui yhteenpaluusta, mutta käytännössä olin rakkaudessa kituva vakipano siihen, että herra sai sen oman kultsin siihen rinnalle. Se luottamuksen pettäminen ja miehen "kaksoiselämä" tekivät todella kipeää.

Vierailija
Viesti

Mun eksä valitti aina itsesäälissä kuinka entinen oli vaihtanut hänet lennosta uuteen. Pari vuotta myöhemmin se teki saman mulle ja puolusteli, että onhan hänellekin näin tehty. Kuten voitte kuvitella mokoman "miehen" menetys ei näin jälkikäteen harmita ollenkaan. :D

Vierailija
Viesti

että heillä on ollut seuraava valmiina.Näin myöskin tuntemieni naisten tuttavapiirissä.Joten ap, kyllä se hyvin yleistä on. Olen myös itse ollut suhteessa näin tehneen miehen kanssa ja hän kertoi, että itse ei olisi pystynyt hyppäämään suhteesta "tyhjyyteen" vaan tarvitsi turvallisen uuden alun toisen naisen kanssa. JA uskon hänen olleen rehellinen sanoessaan noin.

Vierailija
Viesti

Suhteesta lähtevä nainen haluaa yleensä päästä miehestä eroon, olla yksikseen ja omillaan. Moni nainen oikein puhkeaa kukkaan sinkkuna kun riippakivestä on päästy.Eroa suunnitteleva mies taas useammin haaveilee uudesta kumppanista, virkeämmästä seksielämästä. Kyllästyminen arkeen ja kumppaniin näkyy siis usein vähän eri tavalla. Sinkkuna miehet pärjäävät naisia huonommin, tästä on ihan tutkimustietoa. En tarkoita nyt vain kodinhoitopalveluja.

Vierailija
Viesti

Lainaus:

ensin lähdet ja sitten vasta etsit uuden!!
Siis nimenomaan naisten toimintaa tuo APn sanoma. Naisille jopa automaattista tuo. Miehet harvemmin moista pelailua tekee.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat