Varoittakaa lapsianne vesipokerista!

Vierailija

Siis pokeri, jossa häviäjä joutuu juomaan vettä. Lapset pelaavat sitä keskenään eivätkä tajua vaaraa, joka kohtuuttomaan vedenjuontiin liittyy. Liika vesi voi tappaa :(

Sivut

Kommentit (127)

Vierailija
Viesti

En tiennytkään, että nuorilla on tuollainen harrastus. Joitain vedenjuontikilpailuja muistan, joihin on liittynyt kuolemantapauksia.

Vierailija
Viesti

... eli kannattaa varoittaa yleisesti tuollaisista tyhmistä syö tai juo sitä tai tätä -tyyppisistä jutuista, kun ei tiedä, mitä ne seuraavaksi keksivät...

Vierailija
Viesti

tuota lapsena (serkku pakotti) ja kyllä muuten tuli aivan sairaan huono olo! Muistan että se oli ihan järkyä, mutta en jostain syystä kertonut vanhemmille. Oisinko ollut jotain 10v.

Vierailija
Viesti

Oletko tyhmä nro 9? Annat tuollaisia "neuvoja" määristä... Kyllä lyhyessä ajassa jo alle 10 litran juominen voi aiheuttaa kuoleman! Tämä ei ole leikin asia.

Vierailija
Viesti

15 litraa päivässäkin voisi juoda (mutta miten tälläsen määrän edes pystyy)?Ripulin aiheuttamasta tilasta tuossa puhutaan lähinnä isoimpana, jos ei oteta huomioon lääkityksiä ja sairauksia. Silloin pelkän veden juominen voi pahentaa tilaa kun puuttuu suola.

Vierailija
Viesti

pienempikin vesimäärä voi olla tappava. Jossain netissä (en nyt löytänyt hätäisesti etsimällä linkkiä) on mainittu jopa 4 litraa 2 tunnin kuluessa voivan olla vaarallista. Se nyt tuntuu jo minustakin aika pieneltä määrältä.Joka tapauksessa nuorten vesipokeri on vaatinut hiljattain uhrin, joten riski on ihan todellinen.

Vierailija
Viesti

Se miksi liialliseen vedenjuontiin voi menehtyä on se, että veren natriumpitoisuus laskee liian alas, joka on hengenvaarallinen tila.

Vierailija
Viesti

Pitäisikö tässä ottaa puheenaiheeksi esimerkiksi se että jos tämä vesi vaihdettaisiin vaikka olueen se ei ohentaisi verta niin huomattavia määriä, ja näin ollen ei olisi niin tappava. Nuorinapoikina meillä oli tapana tehdä tätä samaa tosiaan oluella ja viinaksilla, eikä siinä kukaan kuollut ikinä. Sen kun vain muistaa pitää määrät rajoissa niin ihan hyvä aine se olut tähä peliin. Huvittavaa lukemista tämä että "varoittakaa lapsianne veden juonnista" jeah shuure I want dat cake ja niin edes päin. Sitä paitsi kebabeläin asuu tiibetissä :3

Vierailija
Viesti

Ja toisekseen ei ole montaa vuotta aikaa kun oisko ollu Karita Tykkä kun joutui liiallisen veden juonnin takia sairaalaan. Eikä ollut mitään 10 litraa juonut. Sanoi että oli hengenvaarallinen tila.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat