juoskaa mammat, paino putoaa takuuvarmasti

Vierailija

mä poltin just lenkillä yli 900 kcal

Kommentit (26)

Vierailija
Viesti

sit jos vetäsee vaikka megapussin sipsiä päälle ja pullon cocista ja dipit ja siiderit, niin siinä on äkkiä tullu 900 kaloria ylimääräistä.

Vierailija
Viesti

en laihtunut, etureisiin tuli hirveet lihaspatit selluläskin alle, housut ei enää menneet jalkaan. lisäksi tuntuu paskalta. hyi.

Vierailija
Viesti

Se löysyttää lantionseudun lihaksia. Just kun oon saanut ne treenattua timmiksi, niin alkaisin tahallaan löysyttämään, ehei! Mieluummin uin, sauvakävelen, pyöräilen ja jumppaan (en pompi).Vain tietämättömät juoksevat.

Vierailija
Viesti

lenkin pituus 5 - 7 km. Vauhti on aika hidasta (7km n. 40 min).

Ei se paino vaan putoa. Mitat on olleet 168/82 jo vuosikymmenen ajan.

Vierailija
Viesti

jos normaalisti saa syödä 1800 kcal ja juoksemalla polttaa 900 ja syö normaalisti? taidatte juoda limuja ja syödä sipsejä.

tietämättömät juoksee :D

palstalla on aito oikea besser wisser mamma

Vierailija
Viesti

900 kalorin vaje laihduttaa. Mutta moni syö helposti sen 900 kaloria liikaa päivässä. Sillon ei laihdu.Toisekseen, aika pitkään saa juosta kuluttaakseen 900 kaloria, ainakaan mun nykykunnolla ei vielä niin pitkään juokse, vaikka liikuntaa olen aktiivisesti viime syksystä harrastanutkin ja kunto alkaa olla ihan kohtalainen jo.

Vierailija
Viesti

jos kilometriaika jää alle 6 minuutin... Tosin kaksi 5-7km lenkkiä ei vielä laihduta. Pituutta pitää lisätä ja mieluusti 3-4 kertaa viikossa. Ja kyllä laihtuu :DLainaus:

lenkin pituus 5 - 7 km. Vauhti on aika hidasta (7km n. 40 min). Ei se paino vaan putoa. Mitat on olleet 168/82 jo vuosikymmenen ajan.


Vierailija
Viesti

no lääkäri kielsi juoksun ja hyppimisen laskeuman takia,, tää valas porskuttaa vain altaassa ja kilot on muhkeat :D

Vierailija
Viesti

tarvitsee kuluttaa 7000 kcal. Tästä syystä pelkällä liikunnalla painon pudottaminen on melkoisen työlästä. Helpommalla pääsee, kun muokkaa ruokavaliota ja etenkin tavoitteeseen päästyään lisää liikuntaa, jolloin painon ylläpito on helpompaa.

Vierailija
Viesti

juoksemaan halukkaille. Printti on meillä jo jääkaapin ovessa mutta en oo juossut vielä mitään. Ohjelma kyllä vaikuttaa hyvältä tällaiselle rapakuntoiselle huonohappiselle.

Vierailija
Viesti

tällä kunnolla juokseminen ei laihduta :Dja laihtuminen perustuu kyllä siihen mitä syö. Toki liikkuminen helpottaa, koska se lisää kulutusta paljon. Mutta minä en ikinä ole kuluttanut juoksulenkillä noin paljon ko ei ole kunto riittäny

Vierailija
Viesti

jos muuttaa ruokavaliota samalla. Pelkkä juoksu ei kaikille laihduta, aika yksilöllistä se taitaa olla.Itse olen laihtunut pelkällä muutaman km/vko lenkeille, mutta olen vain helposti laihtuvaa sorttia. Mutta takuuvarmasti kiinteytyy ja kilot karisee kun liikkuu ja tekee ruokaremonttia :)Juoksussa parasta on se tunne kunto kohenee, painolle on siinä vaiheessa yks hailee. Itsetunto kohenee ropisten. On aivan mahtavaa yhtäkkiä huomata voivansa juosta 5km, kun vielä monta kuukautta taaksepäin se määrä oli lähempänä 500m :)

Vierailija
Viesti

Lainaus:

tällä kunnolla juokseminen ei laihduta :D ja laihtuminen perustuu kyllä siihen mitä syö. Toki liikkuminen helpottaa, koska se lisää kulutusta paljon. Mutta minä en ikinä ole kuluttanut juoksulenkillä noin paljon ko ei ole kunto riittäny


porin juoksukoulu

Vierailija
Viesti

"juoksu ei kaikkia laihduta, on yksilöllistä". Juokseminen kuluttaa kaloreita, kuten mikä tahansa liikkuminen, okei? Mistä se kroppa sitten tietää, että "ahaa, nyt juostaan, joten rasva, pysykää paikallanne". Ihan oikeesti, kaikki liikunta laihduttaa! Jos syöt normaalisit, ja liikkumalla kulutat vaikka 250kcal joka päivä, niin TOTTAKAI se laihduttaa!

Se on eri asia, jos juokset vartin ja vedät pussin sipsejä ja limsaa päälle, ja ihmettelet, miten se nyt näin, että juoksu ei laihduta.

Vierailija
Viesti

Hölkkään 7-10km lenkkejä 1-5krt/vko. Mun vaudillä menee 8-9km/h. En lisää syömistä kulutuksen mukaan. Syön kohtuullisen terveellisesti, tosin viikonloppuisin relaan syömisten suhteen. Kulutan yhdellä lenkillä noin 400-700kcal. En ymmärrä, mistä johtuu, ettei mun paino putoa yhtään. Olen normaalipainoinen, mutta toivoisin pääseväni 2-5kg eroon.Juoksetko ap tosi pitkään vai onko sulla painoa tosi paljon, jos kulutat sen 900kcal/lenkki? Se on aika paljon kuitenkin.

Vierailija
Viesti

Juoksen kuntosalin juoksumatolla ja tunnissa poltan max 300 kaloria... Ihan onnetonta laihduttamisen kannalta, kunto tietty kohoaa.

Vierailija
Viesti

Hölköttelin tänään hiljaa n.14km ja mittarin mukaan jotakuinkin tuon verran kaloreita olisi kulunut. Mutta kyllä on ollut nälkäkin eli helposti tulee myös syötyä saman verran!

Vierailija
Viesti

Viime raskauden jälkeen kesti 2½ vuotta, että lantionpohjanlihakset oli siinä kunnossa ettei tule pissa housuun juostessa. Nyt raskaana ja lantionpohjanlihakset sanoi sopimuksen irti heti alkuraskaudesta. Se siitä sitten taas kahdeksi vuodeksi. :( Ei siinä mitään että ei pysty juoksemaan, mutta nyt ei pysty enää kävelemään edes 5 kilometriä ja vasta neljännellä kuulla menossa. Nauttikaahan liikunnasta jotka voitte.

Vierailija
Viesti

Tällöin keho ei nimittäin käytä polttoaineena rasvaa vaan hiilareita. Ostakaa sykemittari joka kertoo kulutetut kalorit ja sen paljonko siitä oli rasvaa. Yllätyin itsekin kun huomasin, että vain keskimäärin 25 % kuluttamistani kaloreista on rasvaa.Rasvaa palaa parhaiten kun liikkuu matalahkolla sykkeellä pitkäkestoisesti. Jos taas liikkuu lähellä maksimisykettä, rasvaa ei pala, vaikka kaloreita toki kuluu!

Vierailija
Viesti

Lainaus:

juoskaa mammat, paino putoaa takuuvarmasti
En halua mitään ylipainoa niskaani! *puuskuttaa hanpurilainen kourassa pihamaalla ja tähyää taivaalle*

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat