G: Nyt rehellisesti, milloin viimeksi kävit gynekologilla?

Vierailija

Tunnustan, viimeksi kun asetettiin kierukka, ja sen käyttöaika loppuu syksyllä, eli reilu 4v sitten.Ei vaan inspaa, vaikka pitäisi... Tätini kuoli munasarjasyöpään suht nuorena, siltikään ei vain saa varattua sitä aikaa.

Sivut

Kommentit (95)

Vierailija
Viesti

En minä siellä juokse jos ei ole oikeaa tarvetta eli esim. ehkäisyasioita tai jotain vaivoja. En minä muutenkaan käy muitakaan ruumiinosia tarkastuttelemassa muuten vaan vaikka niihinkin voi tulla vaikka syöpä.

Vierailija
Viesti

Erikseen gynellä en ole käynyt koskaan. Menkkaongelmien tiimoilta kävin terveyskeskuslääkärillä joskus tarkistuttamassa alapään, sukupuolitautipolilla olen joskus käynyt ronkittavana, papa-koe on otettu kahdesti (terveyskeskuksessa ja omanikäisten joukko"kutsunnoissa").

Vierailija
Viesti

meillä ei ole täällä erikseen gynejä terveyskeskuksessa, mutta papassa kävin viimeksi 2v sitten. Ja muutenkin on ronkittu alapäätä säännöllisesti, tarpeen mukaan.

Vierailija
Viesti

varmaan joku 8 vuotta sitten

En kyllä aio lähiakoina mennäkään kun ei ole varaa eikä mitään varsinaista vaivaakaan.

Vierailija
Viesti

Sairaalan naistentautien erikoislääkärillä maaliskuussa.

Ja sairaalassa gynekologisessa leikkauksessa huhtikuussa.

Jälkitarkastus tulossa lokakuussa.Oliskohan tässä tarpeeksi housuttomana kekkulointia yhdelle vuodelle ?

Vierailija
Viesti

viimesen vajaan 2 vuoden ajalta, gynellä ultrassa, sairaalassa katsottiin löydöstä uudestaan, leikattiin, n vuosi sitten 40v papa, jälkitarkastus. No oon nyt ainakin syksyyn näillä

Vierailija
Viesti

En tapaa laukata muillakaan erikoislääkäreillä joka vuosi. Ehkäisyasiat hoituvat terveyskeskuksessa.

Vierailija
Viesti

Gynekologini toivotti hyvää loppuelämää, kun sovimme ehkäisyn lopettamisesta tarpeen päätyttyä vaihdevuosien myötä. Sanoi, että ellei tule kovia kuumia aaltoja tai muuta tarvetta hormonikorvaushoitoon niin normaalit papa-seulonnat riittävät.

Vierailija
Viesti

Käyn säännöllisesti, noin vuoden välein. Eihän se kivaa ole, mutta ei tulisi mieleenkään käydä harvemmin. Mulla on kyllä ihan huippu-ihana gyne, olen käynyt samalla vuodesta -92.

Vierailija
Viesti

toissa kesänä kävin kättärillä ronkittavana ja vuonna 2007 ihan vain tarkastuksessa gynellä. Kättärin hoito-ohjeessa luki että "papa 1-2 vuoden välein avoterveydenhuollossa". En tarvitse ehkäisyä, niin en ajatellut gynellekään mennä ellei vaivoja tule, papa riittää. Olen 30v.

Vierailija
Viesti

Siis 25 tässä hei, vastasin vahingossa kysymykseen että koska olen käynyt viimeksi papa-kokeessa.Gynekologilla olen käynyt viimeksi tänä keväänä. Käyn gynekologilla säännöllisesti lapsettomuushoitojen takia että ultrattukin on muutaman kerran vuoden sisään. Mutta siis papa-kokeeseen menin siinävaiheessa kun gynekologilla ruvettiin katseleen tiedoista että koska oon viimeks käyny ja oli niin paljon aikaa (3V) edellisestä käynnistä että kehoittivat menemään testiin.

Vierailija
Viesti

Ensin lapsettomuushoidoissa, sitten raskaana, sitten taas hoidoissa, taas raskaana. Raskaudet olivat molemmat riskiraskauksia, siksi silloinkin olin tiheässä gyneseurannassa. Nyt 6kk sitten laitatin hormonikierukan ja 2kk sitten kävin sen takia ensimmäisessä kontrollissa. Jatkossa gynekäynnit harvenevat, kun lapsia on jo haluttu määrä. Varmaan käyn tsekkauksessa 2-3v välein, ellei tule erityistä asiaa vastaanotolle.

Vierailija
Viesti

papassa lokakuussa 2010... viime kesänä keskeytynyt keskenmeno ja sen myötä ultrassa 3 kertaa gynellä ja sairaalan naistentautien erik.lääkärillä. Siihen perään vielä tk:ssa jälkitarkastus. Nyt uudelleen raskaana ja kerran käynyt ultrassa gynellä. Että onhan tuossa vehkeitä näytetty viimeisen 8 kk aikana aika ahkerasti :)

Vierailija
Viesti

Tai lapsi on nyt 2v5kk ja siis viime gyne käynti oli jälkitarkastus. =DEn minä näe sitä tarpeelliseksi että siellä ravattaisiin joka helkutin vuosi. Eikä vakituisessa suhteessa kai tarvitsekaan, oliko muistaakseni 3 vuotta se väli vakituisessa suhteessa olevalle..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat