Syökö kukaan enää nykyisin verilettuja?

Vierailija

Ja tekeekö niitä itse? Painiskellessani ikuisuusongelman "mitätänäänsyötäisiin" kanssa, mieleeni tuli, että veriletut vois olla hyviä. Mitenköhän uppoo perheelle?

Kommentit (6)

Vierailija
Viesti

Rapeita ja ohuita, ei sellasia pehmeitä paksukaisia kun koulussa oli.



Valmisjauhetta ei enää tehdä ja itse en ala taikinaa väsäämään.

Vierailija
Viesti

Itse teen, eikä se tavallisia ohukaisia vaikeampi ole. Veripurkista löytyy resepti, mutta ei tarvitse niin paljon vettä läträtä, kaljasta puhumattakaan.



Syödään myös kampsuja (=veriohukaisten vahvempi versio, poronverestä) ja jauhemaksapihvejä.



Voithan kokeeksi ostaa kaupan eineslettuja ensin.

Vierailija
Viesti

Lainaus:




Voithan kokeeksi ostaa kaupan eineslettuja ensin.


ja toisaalta, teen aika usein pinaattilettuja. Taidankin kokeilla seuraavaksi verilettuja.

Vierailija
Viesti

Mun mielestä vielä helppo ruoka, äkkiä niitä paistaa. Täällä olen kuullut tuosta jauheesta, mutta mä en ole tiennyt sellaisesta. Aina tehnyt verestä. Verta muuten ei saa likikään joka kaupasta ja nykyisin vain pakasteena.



Mun mielestä lapset tykkää yleensä kaikista letuista.



Mä teen aina silloin tällöin jauhemaksapihvejä, hyviä ovat ja käy hyvin pakkaseen.



Mummo- ja uraäiti Helsingistä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat